Dword Hack Olmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Dword hackı açıyorum aktif ediyorum wolfa giriş yaparken daha xincode gelmiyor direk wolftü çalışmayı durdurdu hatası veriyor yardım ederseniz sevinirim :)

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
kardeş veri yürütme engelleme (dep) programında wolfteamı eklediysen ordan kaldır öyle dene bakalım ve configure 5 saniye ayarla öyle gir bakalım.

Üye
9 HİZMET YILI
xincode dolarken hileyi aktifleştir bndede durduruldu diodu artık demio :)

iyi oyunlar :)

xincode dolarken hileyi aktifleştir bndede durduruldu diodu artık demio :)

iyi oyunlar :)

Üye
9 HİZMET YILI
beyler bekleyin çözümü buldum

Arkadaşlar yaklaşık 2 yada 3 gün uğraştım ve sorunun çözümünü buldum
Aslında çok kolay bir çözümü varmış bir kaç forumdan esinlenerek buldum ama kendim uğraştım Yani alıntı mı bilmiyorum ama neyse çözüme gelelim
ilk önce hile yerine oyunu açıyoruz yönetici olarak değil sonra kullanıcı adı ve şifremizi yazıyoruz ama oyuna giriş yapmayın sadece ıd ve şifreyi yazın ondan sonra hileyi yönetici olarak açın hile yüklendikten hemen sonra hızlı bir şekilde oyunu başlatın

Arkadaşlar eğer olmadıysa kusura bakmayın ama bende oldu bide bir teşekkürü çok görmeyin baya uğraştım çözüm kolay ama olsun

Üye
9 HİZMET YILI
öyle değil kardeş oyunu başlatmıcaksın ilk başta ıd ve şifre yaz sonra dwordu aç yeşil bi şey oluyor ya altta kardeş o dolsun sonra oyunu başlat o yeşil çubuk dolunca öyle yapcan kardeşş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...