DWORD Hack Performans MODU Farkı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Hileyi çalışıtırdığımızda önümüze gelen yerde performance moddunda mı çalıştıralım yoksa qualıty modundamı ?
(Hangisinde pc kasmassa iyi olur laptop çünkü)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Merhaba, açıkcası ben iki seçenek arasında da pek bir fark göremedim. 60-70 Fps arasında değerler alıyorken hile kullanımında bazı yerlerde 4 bazı yerlerde 20 fps'e kadar düşüyor. Sistem ne kadar iyi olursa olsun fps drop mevcut. Yine de performance modda çalıştırmanız da az da olsa fayda vardır diye düşünüyorum.

Üye
8 HİZMET YILI
Merhaba, açıkcası ben iki seçenek arasında da pek bir fark göremedim. 60-70 Fps arasında değerler alıyorken hile kullanımında bazı yerlerde 4 bazı yerlerde 20 fps'e kadar düşüyor. Sistem ne kadar iyi olursa olsun fps drop mevcut. Yine de performance modda çalıştırmanız da az da olsa fayda vardır diye düşünüyorum.
EYW Amcamın oğlu açıklayıcı oldu saol

AMATÖR TASARIMCI
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
oyunda 70 fps sınırı yok :) en yüksek 60

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
performance modu da kasıyor kasma sorunu gıderılse on numara olur cunku herkes kendı aımıne guvenerek oynuyor

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
performance modu da kasıyor kasma sorunu gıderılse on numara olur cunku herkes kendı aımıne guvenerek oynuyor

Aimbot elbette eklenebilir. Fakat aimbot çoğu zaman ban sebebi oluyor. Bu yüzden hilenin şimdi ki durumu daha stabil hale getirilirse çok daha iyi olur diye düşünüyorum.
Post automatically merged:

uygulamanızda ilnmemiş özel durum olustu hatası alıyorum yardımm

Merhaba, sorunu daha açık bir dille açıklar mısınız? Nerde hata vermekte hangi program da hata vermekte.

Seçkin Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Performans modunda çalıştırırsan FPS'de artış olur.

Üye
7 HİZMET YILI
hileyi çalıştırdıktan sonra görev yöneticisini açıyoruz ayrıntılardan hileyi buluyoruz çalışan uygulamalardan zaten bellidir %10-%30 arası çalışır sag tıklayıp öncelik ayarla normal altında diyoruz ardından benzeşmeyi 4 çekirdek ise cpu-0 cpu-1 sadece seçiyoruz 8 çekirdek ise 4 tane seçiyoruz çift çekirdek ise 1 tane seçiyoruz tek çekirdek ise oyunu bıraksın :) bu şekilde sabit 30-40fps alıyorum sistemim standart laptop bunu yapınca sadece hile biraz yavaslicaktır fakat işinize yarar ben oyle saglıklı kullanıyorum yanlız hile beta aşamasında oldugundan çok hataları var duzeltilmesini talep ediyorum ellerine sağlık diyip iyi oyunlar iyi forumlar diyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...