Üye
neden ??Performans
pc kasmasınneden ??
Quality 'ye verirsen , performansın düşer , Performansa verirsen quality düşerneden ??
EYW Amcamın oğlu açıklayıcı oldu saolMerhaba, açıkcası ben iki seçenek arasında da pek bir fark göremedim. 60-70 Fps arasında değerler alıyorken hile kullanımında bazı yerlerde 4 bazı yerlerde 20 fps'e kadar düşüyor. Sistem ne kadar iyi olursa olsun fps drop mevcut. Yine de performance modda çalıştırmanız da az da olsa fayda vardır diye düşünüyorum.
oyunda 70 fps sınırı yokMerhaba, açıkcası ben iki seçenek arasında da pek bir fark göremedim. 60-70 Fps arasında değerler alıyorken hile kullanımında bazı yerlerde 4 bazı yerlerde 20 fps'e kadar düşüyor. Sistem ne kadar iyi olursa olsun fps drop mevcut. Yine de performance modda çalıştırmanız da az da olsa fayda vardır diye düşünüyorum.
işsiz gibi onumu kestinoyunda 70 fps sınırı yoken yüksek 60
oyunda 70 fps sınırı yoken yüksek 60
performance modu da kasıyor kasma sorunu gıderılse on numara olur cunku herkes kendı aımıne guvenerek oynuyor
uygulamanızda ilnmemiş özel durum olustu hatası alıyorum yardımm
bende yükleye basıyorum veriler alınıyor diyor sonra hiç bişey gelmiyor çözümü bilen varmı ??oyunda 70 fps sınırı yoken yüksek 60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?