dword hack yeni versiyon gelicekmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Dword hile çok güzel bir hile fakat 7.4 kullanmak biraz sıktı bence envantere daha fazla şey eklemelisiniz güç bileti yeşil oda bunlar eklense yeter​

▃ ▅ ησ ♥ яєѕρєcт ▅ ▃
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Kardeşim Bizde Onları İsitiyoz Beklemek Lazım Yetkililer Gece Gündüz Çalışıyo Onların Pointerini Bulmak İçin.

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Bide GamGamesTR yazılı Dövmeyi getirsinlermi Sen beklerken onlar Kapa bir dille eşşek gibi çalışıyorlar gece gündüz sen burda sürekli diyorsun gelecekmi diye gelecekse gelir yok hileden sıkılmışmış
Bu giysimi ki sıkılıyosun Hee hileyi beğenmiyorsan sanki bu hileden iyisi varmış gibi başka hilelere bakabilirsin..İyi günlerle

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
MelanKolic19' Alıntı:
Ulan daha ne istiyonuz bence aşırı fazla silah var :)
Hileyi ayarlamak 30 saniye envanterle uraşmak 3 dakika sürüyo

Aynen bro yha sanki zor bişey
Bunlar galiba dövmelerin tümü olcak kovboy fln sonra isim değiştirme fln istiyo envanterde wlp gibi

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Hawaii' Alıntı:
MelanKolic19' Alıntı:
Ulan daha ne istiyonuz bence aşırı fazla silah var :)
Hileyi ayarlamak 30 saniye envanterle uraşmak 3 dakika sürüyo

Aynen bro yha sanki zor bişey
Bunlar galiba dövmelerin tümü olcak kovboy fln sonra isim değiştirme fln istiyo envanterde wlp gibi

İstemek kolay tabi bunla uraşması var bide 
Ücretsiz sağlam yapmışlar işte Sanki envsnterde herşey olunca hepsini kullancaklar :)
Bana sorsan Zaitlerin hepsi
M4 elwericilerin hepsi olsun yeter yani :)

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Hawaii' Alıntı:
Bide GamGamesTR yazılı Dövmeyi getirsinlermi Sen beklerken onlar Kapa bir dille eşşek gibi çalışıyorlar gece gündüz sen burda sürekli diyorsun gelecekmi diye gelecekse gelir yok hileden sıkılmışmış
Bu giysimi ki sıkılıyosun Hee hileyi beğenmiyorsan sanki bu hileden iyisi varmış gibi başka hilelere bakabilirsin..İyi günlerle

Hemen sinirlenmeye gerek yok biliyoz çok uğraştırıyor ben GamGamesTR yazılı dövme istemedikki 2 tane özellik gelsin dedik envantere hile yapmakdan pek anlamam kodlamalar vb şeylerin yapıldığını biliyom sadece

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Envantere yeşil oda , haykırma, isim değiştirme vs eklense bile bunların gerçek oyunda bir etkisi olmuyor. Fiyat değişti adlı etiket hatasıyla karşılaşılıyor. Şu anlık bu haytayla ilgili bir şey yapamıyoruz. Ayriyetten yeni versiyon gelicek mi sorusunada evet, eski versiyon 7.4 türkiyede yama geldiği zaman fix yediği zaman yeni versiyon yapılacak tabiki.

Yeni versiyonda yenilik olucak mı ?
Her yeni versiyonda yenilik olduğu gibi bunda da yenilik olucak. Örneğin karakter,inventory falan açıkken adam resleme olmuyordu, artık adam resleme sorunu ortadan kalkacak. Bir kaç yeni silahlar eklenecek. Robot karakterleri vs zaten eklendi sadece oyuna eklenmesini bekliyoruz. Böyle yani ufak tefek şeylerde eklenir daha sonradan.

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
nader11ndeu' Alıntı:
Envantere yeşil oda , haykırma, isim değiştirme vs eklense bile bunların gerçek oyunda bir etkisi olmuyor. Fiyat değişti adlı etiket hatasıyla karşılaşılıyor. Şu anlık bu haytayla ilgili bir şey yapamıyoruz. Ayriyetten yeni versiyon gelicek mi sorusunada evet, eski versiyon 7.4 türkiyede yama geldiği zaman fix yediği zaman yeni versiyon yapılacak tabiki.

Yeni versiyonda yenilik olucak mı ?
Her yeni versiyonda yenilik olduğu gibi bunda da yenilik olucak. Örneğin karakter,inventory falan açıkken adam resleme olmuyordu, artık adam resleme sorunu ortadan kalkacak. Bir kaç yeni silahlar eklenecek. Robot karakterleri vs zaten eklendi sadece oyuna eklenmesini bekliyoruz. Böyle yani ufak tefek şeylerde eklenir daha sonradan.

Oley Be Adam Resleme Olucak  :) Adamsınız  :heart:

Üye
9 HİZMET YILI
Dövme hack enerji paketi can basma bazi silahlar eksik onlarida ekleseniz müthiş olur set hilesi diyicemde onu daha kimse yapamadi siz de yapamassiniz diye dusunuyorum taklanın gozukmesi baskalari goremiyo hemen anliyolar hile olduğumuzu karakterlerin envartere gelmesi bide odadan atma coldhack deki gibi seçtiğimiz kişiye yada hepsini birden odadan atma sizdede varda kendimizi öldürerek atiyoruz güzel değil bunlari yapsaniz efsane olur)bide gerçek isim değiştirme en iyi hile sitesiyiz diyosaniz bunlari yapin)?? seviliyosunuz

En iyi hile sitesiyiz diyosaniz yapacaksiniz coldkde bu özellikler var o zaman en iyi hile sitesi onlar fiyat değişmesi hatasi diyosunuz da coldhack nasil yapiyo niye o zaman en iyi hile sitesiyiz diyosunuz(hemen bu laflarimdan dolayı engellemeyin gercekleeri söylüyorum yanlis bise demissem uyarin bende düşünceyi duzeltim)(tekrar söylüyorum seviliyosunuz)

En iyi hile sitesiyiz diyosaniz yapacaksiniz coldkde bu özellikler var o zaman en iyi hile sitesi onlar fiyat değişmesi hatasi diyosunuz da coldhack nasil yapiyo niye o zaman en iyi hile sitesiyiz diyosunuz(hemen bu laflarimdan dolayı engellemeyin gercekleeri söylüyorum yanlis bise demissem uyarin bende düşünceyi duzeltim)(tekrar söylüyorum seviliyosunuz)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...