29 Ocak 2017 #1 Kinetiz K ☄ ☄ ☄ Süper Üye Katılım 11 Nis 2016 Mesajlar 605 Tepki puanı 22 Ödüller 9 10 HİZMET YILI Benim Gibi Sitede Re klam Çıkmayan Varmı?
29 Ocak 2017 #2 SİRİN S Üye Katılım 27 Ocak 2017 Mesajlar 5 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI +report büyük harfle başlık firmişsin Oyla 0 Olumsuz oyla
29 Ocak 2017 Yasaklandı #3 GameMafia G Ultra Üye Katılım 14 Ağu 2016 Mesajlar 821 Tepki puanı 46 9 HİZMET YILI SİRİN' Alıntı: +report büyük harfle başlık firmişsin Genişletmek için tıklayın ... ne reportu lan bişe bilmeden konusma arkadasım adblock varsa sıl ondan sonra google kapat ac gelmesı gerekır Oyla 0 Olumsuz oyla
SİRİN' Alıntı: +report büyük harfle başlık firmişsin Genişletmek için tıklayın ... ne reportu lan bişe bilmeden konusma arkadasım adblock varsa sıl ondan sonra google kapat ac gelmesı gerekır
29 Ocak 2017 Konuyu başlatan #4 Kinetiz K ☄ ☄ ☄ Süper Üye Katılım 11 Nis 2016 Mesajlar 605 Tepki puanı 22 Ödüller 9 10 HİZMET YILI GameMafia' Alıntı: SİRİN' Alıntı: +report büyük harfle başlık firmişsin Genişletmek için tıklayın ... ne reportu lan bişe bilmeden konusma arkadasım adblock varsa sıl ondan sonra google kapat ac gelmesı gerekır Genişletmek için tıklayın ... Kardeşim Adbolck yok benim bilgisayarda hiçöbir tarayıcıdan çıkmıyor Oyla 0 Olumsuz oyla
GameMafia' Alıntı: SİRİN' Alıntı: +report büyük harfle başlık firmişsin Genişletmek için tıklayın ... ne reportu lan bişe bilmeden konusma arkadasım adblock varsa sıl ondan sonra google kapat ac gelmesı gerekır Genişletmek için tıklayın ... Kardeşim Adbolck yok benim bilgisayarda hiçöbir tarayıcıdan çıkmıyor