Merhaba Arkadaşlar Bugun Sizlere Dword Hackın Açılmama Sebebini Sesli Video İle Anlattım
Not : Arkadaşlar R3klamların Çıkmama sebebinide Söyledim Ama Bazı Arkadaşlar Yoruma YAzmış r3klam çıkmıyor diye Videoyu tam izleyin Anlarsınız.
By NaNo' Alıntı:Günceldir............
salih28' Alıntı:ABİ BENDE MHLOADER İ AÇIYORUM YÖNETİCİ OLARAK CHROME AÇILIYOR MEMORYHACKERS HESABIMA GİRİYORUM Bİ ANDA SİTE KAPANIYOR VE KIRMIZI DURUYOR HALA SÜRÜM 6.9.4![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
♋вιяzαмαηℓαя♋' Alıntı:salih28' Alıntı:ABİ BENDE MHLOADER İ AÇIYORUM YÖNETİCİ OLARAK CHROME AÇILIYOR MEMORYHACKERS HESABIMA GİRİYORUM Bİ ANDA SİTE KAPANIYOR VE KIRMIZI DURUYOR HALA SÜRÜM 6.9.4![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kardeşim öncelikle memoryhackers sitesine girip hesabını gir. Sonrasında sayfayı kapatıp, loaderi yönetici olarak çalıştır. Seni otomatikmen foruma yönlendirecektir. Sayfa açıldıktan sonra yüklenene kadar ekranda boş bi yere durmadan tıkla ama hiç durma sayfa yüklendikten sonra zaten kapanıcaktır direk. Bi kaç denemeden sonra yazıları yeşile çevirebilirsin. İyi oyunlar iyi forumlar![]()
yunus212133' Alıntı:arkadaslar yardım edın Mhoder 6.9.3 menu gelmıyo nasıl yapacam butun herseyı yaptım yıne gelmıyo yardım edın ya abıler ne olur![]()
fetih1453' Alıntı:ABİ BU HİLE NERDEN İNİYO BEN ANLAMADIM ?