ŞUANDA ONAYLI ÜYE OLDUĞUM HALDE AÇAMIYORUMArkadaşlar hilede ESP açıyorum genelde herkesi gösteriyor fakat bazen 4 lü takımında 1 anesini göstermediği oluyor sebebını bılen var mı
Bende sıkıntı yok sürekli çalısıyor senın pc de sıkıntı vardırŞUANDA ONAYLI ÜYE OLDUĞUM HALDE AÇAMIYORUM
Aslında her oyunda olmuyor . 10 oyundan 1 tanesinde oluıyor hocam acaba bazı oyuncularda hile mı var başka hile tarafından görülmeme gibibendede bazen öyle oluyor ama sonra düzeliyor sizde hiç düzelmiyormu hocam
aynen hocam bende de öyle dediğiniz gibi olabilir bende ondan şüphelendimBende sıkıntı yok sürekli çalısıyor senın pc de sıkıntı vardır
Post automatically merged:
Aslında her oyunda olmuyor . 10 oyundan 1 tanesinde oluıyor hocam acaba bazı oyuncularda hile mı var başka hile tarafından görülmeme gibi
300 yorum yapıp seçkin olman lazımŞUANDA ONAYLI ÜYE OLDUĞUM HALDE AÇAMIYORUM
50 YORUM DEDİLER AMA ÖNCEDEN UYARI VERİYORDU CO ADMİN ADİMİN SEÇKİN ADMİN OLMAN LAZIM DİYE SONRADAN YÜKLENİR OLDU 50 YORUM YAPINCA KARDEŞİM300 yorum yapıp seçkin olman lazım
Seçkin üye sadece Lite için kardeş mobil için 300 e gerek yok300 yorum yapıp seçkin olman lazım
failed diyorsa virus programına bak açık olabilir yada girdiğin tarayıcıda reklam engelleyici aktif olabilir eğer bunlar kapalıysa sorun pcden kaynaklı benceANTI BAN HİLESİNİ ACAMIYORUM ONAYLI ÜYE OLDUĞUM HALDE BENDE YA
Post automatically merged:
50 YORUM DEDİLER AMA ÖNCEDEN UYARI VERİYORDU CO ADMİN ADİMİN SEÇKİN ADMİN OLMAN LAZIM DİYE SONRADAN YÜKLENİR OLDU 50 YORUM YAPINCA KARDEŞİM
XFProject UYGULAMA AÇIYORUM ARKADAN YÜKLE DİYORUM SAYFA AÇILIYOR YÜKLÜYOR FAILED VERİYOR YİNE
Tekrar düzeliyor ama son 4 kişiye kaldım 3 ünü öldürdüm diğeri görünmediği için 2. oldumnadir de olsa bende de oluyor aynı hata. oyunu ve hileyi komple kapatıp tekrar açınca düzeliyor
ben mobile içinde öyle diye biliyordum kbSeçkin üye sadece Lite için kardeş mobil için 300 e gerek yok