Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Valla Ben Hep Bu Sitedeki Hileleri Kulanmışımdır Ama Trojen'dir Bilmem Neydir Virüstür Rastlamadım.Güvenilir Olduğunu Çoktan Anlamıştım.Başka Sitelerden Yüklediğimde Arka Planda Durmadan Yabancı Dosyalar Açılıyordu Defalarca Format Atmama Sebep Oldular.Bu Sitedeki Hileler Olsun Linkler Olsun Güvenilirdir
memory ui loader zaten web tabanlı oldu artık yükle dediğinizde javascript aracılığı ile lokalde çalışan programa istek atıyor ve localdeki programda hileyi açıyor ancak hilenin gizlenebilmesi için kullanılan obfuscate, packer vb programlar virüs olarak görülebilir bunda da bir sıkıntı yok güvenilir olan yerlerden kullandığınız sürece.
WOLFTÜ h1lelerinden berridir bu forumdayım, o zaman hesabımın nickname'si mario2'ydi veyahutta mario1. O zamandan bu zamana hiç bir yanlışını görmedim DWORD EKİBİ'NİN!
dword hileleri tamamen güvenilir fakat forumda mh yapımı adı altında vt'siz bir çok trojen ve virüslü dosya paylaşan üyeler var yetkililer farkedip konuyu silene kadar bir çok insan trojen yiyor.
Her hangi bir virüs olması söz konusu değil uzun zamandır hizmet veriyorlar ve böyle bir sorun hiç oluşmadı kendimde kullanıyorum rahatlıkla kullanabilirsiniz