Dword hilelerinde virüs/trojan var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Ne olur yardim edin bir pc aldık ve pubg mobileye hile indirmek istiyorum bir kere indirdim ve virüs bulaştı birdaha uğrasmak istiyorum ne olur cevab verin tarafsız olarak ve en saf duygularınızla...

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Zamanında bu sitenin hilesini yaklaşık 1 ay falan kullandım ve hiçbir sıkıntı olmadı pcde bu sitedeki çoğu hile temiz zaten virüs algıladı falan diyorsa normaldir çünkü 3.parti bir uygulama yüklüyorsun o yüzden antivirüsü falan kapatıp rahatlıkla kullanabilirsin :)

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
dostum sitede virüs bulaştıracak bir hile olduğunu sanmıyorum. ama hileler crackli programlar olduğu için az da olsa bilgisayarı yorabilir antivirüs programları virüs algılandı falan derse crackli olduğundan diyordur bilgisayara kolay kolay zarar vermez

oguzsasi asigi
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
her hilenin virustotal linki olmak zorunda yani rahat olabilirsin

Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Sitenin kendi paylaştığı hilelerden virüs vs kapmazsın fakat, konu açan arkadaşlarınkilere pek güvenme taramadan açma.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Antivirüs programları 3.parti ve craklı dosyaları virüs diye algılar güvendiğin sitelerden indirme yaparsan bi sorun olmaz

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Dostum bu sitenin hilelerinde virüs yoktur o virüs denen şey dosyalara daha kolay erişebilmek içindir güvenebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...