Çözüldü DWORD hilesinde [!]İnit Error hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bu hatanın sebebi nedir, nasıl düzeltebiliriz?
Windows 10 64 bit 22h2
Ek program güncellemeleri mevcut.(Visual-C-Runtimes vs)
Gameloop 32 bit
Güvenlik yazılımını oyuna girerken devredışı bırakıyorum her zamanki gibi.

Olay sürümden kaynaklıysa bunu nasıl 21h2 veya 20h2 çekebilirim?

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    7.9 KB · Görüntüleme: 68
Çözüm
Hilenin stabil çalıştığı en son windows versiyonu hangisi, ona göre indirip uğraşalım en azından
Hilenin stabil çalıştığı sürüm Windows 10 x64 1607-21H2

Hocam burada Windowsu sıfırdan kurma vs olmuyor değil mi? O kadar ayar vs var, sıfırdan kurmaya uğraşılmaz valla. Bize sadece güncellemeleri silecek bir uygulama lazım.
Attığın siteden nasıl indiriyoruz bu programı?:D
siteye giriniz açılan sayfada alttaki resimde işaretli yerden kodları bütününü koplayınız ve masaüstüne not defteri açıp oraya kopyaladığınız kod bütününü yapıştırınız ve farklı kaydet diyip dosya boyutunu bat olacak şekilde kaydediniz. Daha sonra bat dosyasını çift tıklayarak çalıştırınız. karşınız bir pencere gelecek ve oradan doğru adımları...
Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
@kingangel

1- Gameloop yüklü olduğu dosya konumuna erişiniz C veya farklı bir disk'ede kurmuş olabilirsiniz ve klasör ismi TxGameAssistant bu klasörü açınız

2- Karşınıza gelen klasör isimlerinden ui yazan klasörü açınız,

3- Bu klasör içindeki plugins yazan klasörü açnınız,

4- Karşınıza gelen TP3Helper dosyasını siliniz. Daha sonra

5- Bu klasörlerin içindekileride siliniz. Çalıştır>Temp --- Çalıştır>Prefetch --- Çalıştır>%TEMP% silinmeyenleri atlayınız.

6- Windows Defender kalıcı kapatmak ve tekrar açmak için yazılmış küçük programlar var internetten tarama yaparak bulabilirsiniz. bkz: "Defender Control"

7- Windows Defender’ın gerçek zamanlı taramasını devre dışı bırakınız. "Gerçek zamanlı koruma" başlığının altındaki mavi "Açık" anahtarı kapalı konuma getiriniz.

8- AdGuard DNS adresi kullanıyorsanız eğer, bu da hileyi kullanabilmek için bir sorun. Çünkü reklam ve çerezlere karşı engelleme yapıyor. DNS adresinizi CloudFlare DNS adresi olan 1-1-1-1 <----> 1-0-0-1 ile değiştiriniz .

9- Adguard Adblocker kullanıyor iseniz kapatınız.

10- Tarayıcı ayarlarından da güvenliği kapatınız. Smartscreen'i kapatmayı da unutmayınız.

11- Gameloop motor ayarlarından DirectX+ olanı seçiniz.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
@kingangel

1- Gameloop yüklü olduğu dosya konumuna erişiniz C veya farklı bir disk'ede kurmuş olabilirsiniz ve klasör ismi TxGameAssistant bu klasörü açınız

5- Bu klasörlerin içindekileride siliniz. Çalıştır>Temp --- Çalıştır>Prefetch --- Çalıştır>%TEMP% silinmeyenleri atlayınız.

6- Windows Defender kalıcı kapatmak ve tekrar açmak için yazılmış küçük programlar var internetten tarama yaparak bulabilirsiniz. bkz: "Defender Control"

7- Windows Defender’ın gerçek zamanlı taramasını devre dışı bırakınız. "Gerçek zamanlı koruma" başlığının altındaki mavi "Açık" anahtarı kapalı konuma getiriniz.

8- AdGuard DNS adresi kullanıyorsanız eğer, bu da hileyi kullanabilmek için bir sorun. Çünkü reklam ve çerezlere karşı engelleme yapıyor. DNS adresinizi CloudFlare DNS adresi olan 1-1-1-1 <----> 1-0-0-1 ile değiştiriniz .

10- Tarayıcı ayarlarından da güvenliği kapatınız. Smartscreen'i kapatmayı da unutmayınız.

Yaptım ama değişmedi yine.
ben o hatayı sadece win11 de almıştım win10 22h2 yükleyerek çözdüm
Bendede win10 22h2 var, yine veriyor. Normalde çalışıyordu bu, biraz ezpubpye geçtiydim şimdi deniyorum çalışmıyor.

21H2 nasıl düşürürüm?

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Seçkin Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Hocam burada Windowsu sıfırdan kurma vs olmuyor değil mi? O kadar ayar vs var, sıfırdan kurmaya uğraşılmaz valla. Bize sadece güncellemeleri silecek bir uygulama lazım.
bu formatlık eski iso format şart başka türlü düşüremezsin ne bekliyordun

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bu formatlık eski iso format şart başka türlü düşüremezsin ne bekliyordun
Son güncellemelerin silinmesi falan.

Ya neden bu hilede böyle cinslikler var anlamıyorum, Ezpubg hem Windows 11'de çalışıyor, hem böyle kısıtlaması yok. Sırf bu hile için Windows 10 geri döndüydüm, windows bir ara artık tekrar kendini güncellemiş. Sıfırdan formatla uğraşacağız ya.☹️

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
@kingangel

Hilenin stabil çalıştığı en son windows versiyonu hangisi, ona göre indirip uğraşalım en azından?

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Hilenin stabil çalıştığı en son windows versiyonu hangisi, ona göre indirip uğraşalım en azından

siteye giriniz açılan sayfada alttaki resimde işaretli yerden kodları bütününü koplayınız ve masaüstüne not defteri açıp oraya kopyaladığınız kod bütününü yapıştırınız ve farklı kaydet diyip dosya boyutunu bat olacak şekilde kaydediniz. Daha sonra bat dosyasını çift tıklayarak çalıştırınız. karşınız bir pencere gelecek ve oradan doğru adımları uygulayarak windows sürümünüzü değiştirebilirsiniz.
a.png

Son düzenleme:
Çözüm
Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI

siteye giriniz açılan sayfada alttaki resimde işaretli yerden kodları bütününü koplayınız ve masaüstüne not defteri açıp oraya kopyaladığınız kod bütününü yapıştırınız ve farklı kaydet diyip dosya boyutunu bat olacak şekilde kaydediniz. Daha sonra bat dosyasını çift tıklayarak çalıştırınız. karşınız bir pencere gelecek ve oradan doğru adımları uygulayarak windows sürümünüzü değiştirebilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 97481
Otomatik yazılar akıyor ve kapanıyor.

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Otomatik yazılar akıyor ve kapanıyor.
alttati linkteki sayfayı açınız işaretli yerde Raw yazan yere basınız ve açılan pencerede tümünü koplayınız ve masa üstüne not defteri açınız ve kopyaladığınız kodları buraya yapıştırınız ve dosya menüsünden farklı kaydet diyip burada dosya boyutunu bat. olarak ayarlaayınız onun altındaki dosya türünü de tüm dosyalar olacak şekilde ayarlayıp kaydediniz. masa üstünde bir bat dosyası oluşacak daha sonra çift tıklayınız çalıştırınız resimdeki gibi menü gelecek ve windows eski versiyonları göreceksiniz buradan uygun olanı seçtiğiniz de sürümü bilgisarınıza indiriyor.

b.png

Son düzenleme:
Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
alttati linkteki sayfayı açınız işaretli yerde Raw yazan yere basınız ve açılan pencerede tümünü koplayınız ve masa üstüne not defteri açınız ve kopyaladığınız kodları buraya yapıştırınız ve dosya menüsünden farklı kaydet diyip burada dosya boyutunu bat. olarak ayarlaayınız onun altındaki dosya türünü de tüm dosyalar olacak şekilde ayarlayıp kaydediniz. masa üstünde bir bat dosyası oluşacak daha sonra çift tıklayınız çalıştırınız resimdeki gibi menü gelecek ve windows eski versiyonları göreceksiniz buradan uygun olanı seçtiğiniz de sürümü bilgisarınıza indiriyor.

Ekli dosyayı görüntüle 97484
Bunu yaptım hocam zaten, tabi olay yine formata çıkıyor. Benim baktığım formatsız verisiyon düşürme olabilir gibisinden. Pc ince ayarla(misal vlc player tek tıkla video durdurma kodunun aktifleşmesi vs gibi) kullanıyorum, formatlasam en az 3-5 saatte ayarla uğraşmam gerekiyorda, ondan kaçıyorum biraz.🙂

Ek olarak buradan indirdiğimiz windows güvenli mi sizce? Aracı uygulama üzerinden çekiyor sonuçtada?

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Bunu yaptım hocam zaten, tabi olay yine formata çıkıyor. Benim baktığım formatsız verisiyon düşürme olabilir gibisinden. Pc ince ayarla(misal vlc player tek tıkla video durdurma kodunun aktifleşmesi vs gibi) kullanıyorum, formatlasam en az 3-5 saatte ayarla uğraşmam gerekiyorda, ondan kaçıyorum biraz.🙂

Ek olarak buradan indirdiğimiz windows güvenli mi sizce? Aracı uygulama üzerinden çekiyor sonuçtada?
nereden indiğinin uzantısını gösteriyor.

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI

Windows Serverlarini bypasslayarak indiriyor. Daha önceden 20H2 kullanıp 22H2'ye güncellemiş olsaydın güncellemeyi kaldır diyerek dönebilirdin ancak bu koşullarda o mümkün değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...