Hilenin stabil çalıştığı sürüm Windows 10 x64 1607-21H2Hilenin stabil çalıştığı en son windows versiyonu hangisi, ona göre indirip uğraşalım en azından
siteye giriniz açılan sayfada alttaki resimde işaretli yerden kodları bütününü koplayınız ve masaüstüne not defteri açıp oraya kopyaladığınız kod bütününü yapıştırınız ve farklı kaydet diyip dosya boyutunu bat olacak şekilde kaydediniz. Daha sonra bat dosyasını çift tıklayarak çalıştırınız. karşınız bir pencere gelecek ve oradan doğru adımları...Hocam burada Windowsu sıfırdan kurma vs olmuyor değil mi? O kadar ayar vs var, sıfırdan kurmaya uğraşılmaz valla. Bize sadece güncellemeleri silecek bir uygulama lazım.
Attığın siteden nasıl indiriyoruz bu programı?
Yaptım ama değişmedi yine.@kingangel
1- Gameloop yüklü olduğu dosya konumuna erişiniz C veya farklı bir disk'ede kurmuş olabilirsiniz ve klasör ismi TxGameAssistant bu klasörü açınız
2- Karşınıza gelen klasör isimlerinden ui yazan klasörü açınız,
3- Bu klasör içindeki plugins yazan klasörü açnınız,
4- Karşınıza gelen TP3Helper dosyasını siliniz. Daha sonra
5- Bu klasörlerin içindekileride siliniz. Çalıştır>Temp --- Çalıştır>Prefetch --- Çalıştır>%TEMP% silinmeyenleri atlayınız.
6- Windows Defender kalıcı kapatmak ve tekrar açmak için yazılmış küçük programlar var internetten tarama yaparak bulabilirsiniz. bkz: "Defender Control"
7- Windows Defender’ın gerçek zamanlı taramasını devre dışı bırakınız. "Gerçek zamanlı koruma" başlığının altındaki mavi "Açık" anahtarı kapalı konuma getiriniz.
8- AdGuard DNS adresi kullanıyorsanız eğer, bu da hileyi kullanabilmek için bir sorun. Çünkü reklam ve çerezlere karşı engelleme yapıyor. DNS adresinizi CloudFlare DNS adresi olan 1-1-1-1 <----> 1-0-0-1 ile değiştiriniz .
9- Adguard Adblocker kullanıyor iseniz kapatınız.
10- Tarayıcı ayarlarından da güvenliği kapatınız. Smartscreen'i kapatmayı da unutmayınız.
11- Gameloop motor ayarlarından DirectX+ olanı seçiniz.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bendede win10 22h2 var, yine veriyor. Normalde çalışıyordu bu, biraz ezpubpye geçtiydim şimdi deniyorum çalışmıyor.ben o hatayı sadece win11 de almıştım win10 22h2 yükleyerek çözdüm
şunu indirerek 21H2 ye düşürebilirsin bu konuyu daha önce ben açmıştım https://memoryhackers.org/konular/windows-10-surum-dusurmek-ve-formatlik-iso-yazilimi.282502/Yaptım ama değişmedi yine.
Bendede win10 22h2 var, yine veriyor. Normalde çalışıyordu bu, biraz ezpubpye geçtiydim şimdi deniyorum çalışmıyor.
21H2 nasıl düşürürüm?
Hocam burada Windowsu sıfırdan kurma vs olmuyor değil mi? O kadar ayar vs var, sıfırdan kurmaya uğraşılmaz valla. Bize sadece güncellemeleri silecek bir uygulama lazım.şunu indirerek 21H2 ye düşürebilirsin bu konuyu daha önce ben açmıştım https://memoryhackers.org/konular/windows-10-surum-dusurmek-ve-formatlik-iso-yazilimi.282502/
bu formatlık eski iso format şart başka türlü düşüremezsin ne bekliyordunHocam burada Windowsu sıfırdan kurma vs olmuyor değil mi? O kadar ayar vs var, sıfırdan kurmaya uğraşılmaz valla. Bize sadece güncellemeleri silecek bir uygulama lazım.
Son güncellemelerin silinmesi falan.bu formatlık eski iso format şart başka türlü düşüremezsin ne bekliyordun
Hilenin stabil çalıştığı en son windows versiyonu hangisi, ona göre indirip uğraşalım en azından?@kingangel
1- Gameloop yüklü olduğu dosya konumuna erişiniz C veya farklı bir disk'ede kurmuş olabilirsiniz ve klasör ismi TxGameAssistant bu klasörü açınız
2- Karşınıza gelen klasör isimlerinden ui yazan klasörü açınız,
3- Bu klasör içindeki plugins yazan klasörü açnınız,
4- Karşınıza gelen TP3Helper dosyasını siliniz. Daha sonra
5- Bu klasörlerin içindekileride siliniz. Çalıştır>Temp --- Çalıştır>Prefetch --- Çalıştır>%TEMP% silinmeyenleri atlayınız.
6- Windows Defender kalıcı kapatmak ve tekrar açmak için yazılmış küçük programlar var internetten tarama yaparak bulabilirsiniz. bkz: "Defender Control"
7- Windows Defender’ın gerçek zamanlı taramasını devre dışı bırakınız. "Gerçek zamanlı koruma" başlığının altındaki mavi "Açık" anahtarı kapalı konuma getiriniz.
8- AdGuard DNS adresi kullanıyorsanız eğer, bu da hileyi kullanabilmek için bir sorun. Çünkü reklam ve çerezlere karşı engelleme yapıyor. DNS adresinizi CloudFlare DNS adresi olan 1-1-1-1 <----> 1-0-0-1 ile değiştiriniz .
9- Adguard Adblocker kullanıyor iseniz kapatınız.
10- Tarayıcı ayarlarından da güvenliği kapatınız. Smartscreen'i kapatmayı da unutmayınız.
11- Gameloop motor ayarlarından DirectX+ olanı seçiniz.
Hilenin stabil çalıştığı sürüm Windows 10 x64 1607-21H2Hilenin stabil çalıştığı en son windows versiyonu hangisi, ona göre indirip uğraşalım en azından
siteye giriniz açılan sayfada alttaki resimde işaretli yerden kodları bütününü koplayınız ve masaüstüne not defteri açıp oraya kopyaladığınız kod bütününü yapıştırınız ve farklı kaydet diyip dosya boyutunu bat olacak şekilde kaydediniz. Daha sonra bat dosyasını çift tıklayarak çalıştırınız. karşınız bir pencere gelecek ve oradan doğru adımları uygulayarak windows sürümünüzü değiştirebilirsiniz.Hocam burada Windowsu sıfırdan kurma vs olmuyor değil mi? O kadar ayar vs var, sıfırdan kurmaya uğraşılmaz valla. Bize sadece güncellemeleri silecek bir uygulama lazım.
Otomatik yazılar akıyor ve kapanıyor.Hilenin stabil çalıştığı sürüm Windows 10 x64 1607-21H2
siteye giriniz açılan sayfada alttaki resimde işaretli yerden kodları bütününü koplayınız ve masaüstüne not defteri açıp oraya kopyaladığınız kod bütününü yapıştırınız ve farklı kaydet diyip dosya boyutunu bat olacak şekilde kaydediniz. Daha sonra bat dosyasını çift tıklayarak çalıştırınız. karşınız bir pencere gelecek ve oradan doğru adımları uygulayarak windows sürümünüzü değiştirebilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 97481
alttati linkteki sayfayı açınız işaretli yerde Raw yazan yere basınız ve açılan pencerede tümünü koplayınız ve masa üstüne not defteri açınız ve kopyaladığınız kodları buraya yapıştırınız ve dosya menüsünden farklı kaydet diyip burada dosya boyutunu bat. olarak ayarlaayınız onun altındaki dosya türünü de tüm dosyalar olacak şekilde ayarlayıp kaydediniz. masa üstünde bir bat dosyası oluşacak daha sonra çift tıklayınız çalıştırınız resimdeki gibi menü gelecek ve windows eski versiyonları göreceksiniz buradan uygun olanı seçtiğiniz de sürümü bilgisarınıza indiriyor.Otomatik yazılar akıyor ve kapanıyor.
Bunu yaptım hocam zaten, tabi olay yine formata çıkıyor. Benim baktığım formatsız verisiyon düşürme olabilir gibisinden. Pc ince ayarla(misal vlc player tek tıkla video durdurma kodunun aktifleşmesi vs gibi) kullanıyorum, formatlasam en az 3-5 saatte ayarla uğraşmam gerekiyorda, ondan kaçıyorum biraz.alttati linkteki sayfayı açınız işaretli yerde Raw yazan yere basınız ve açılan pencerede tümünü koplayınız ve masa üstüne not defteri açınız ve kopyaladığınız kodları buraya yapıştırınız ve dosya menüsünden farklı kaydet diyip burada dosya boyutunu bat. olarak ayarlaayınız onun altındaki dosya türünü de tüm dosyalar olacak şekilde ayarlayıp kaydediniz. masa üstünde bir bat dosyası oluşacak daha sonra çift tıklayınız çalıştırınız resimdeki gibi menü gelecek ve windows eski versiyonları göreceksiniz buradan uygun olanı seçtiğiniz de sürümü bilgisarınıza indiriyor.
Ekli dosyayı görüntüle 97484
nereden indiğinin uzantısını gösteriyor.Bunu yaptım hocam zaten, tabi olay yine formata çıkıyor. Benim baktığım formatsız verisiyon düşürme olabilir gibisinden. Pc ince ayarla(misal vlc player tek tıkla video durdurma kodunun aktifleşmesi vs gibi) kullanıyorum, formatlasam en az 3-5 saatte ayarla uğraşmam gerekiyorda, ondan kaçıyorum biraz.
Ek olarak buradan indirdiğimiz windows güvenli mi sizce? Aracı uygulama üzerinden çekiyor sonuçtada?
Windows Serverlarini bypasslayarak indiriyor. Daha önceden 20H2 kullanıp 22H2'ye güncellemiş olsaydın güncellemeyi kaldır diyerek dönebilirdin ancak bu koşullarda o mümkün değil.Bunu yaptım hocam zaten, tabi olay yine formata çıkıyor. Benim baktığım formatsız verisiyon düşürme olabilir gibisinden. Pc ince ayarla(misal vlc player tek tıkla video durdurma kodunun aktifleşmesi vs gibi) kullanıyorum, formatlasam en az 3-5 saatte ayarla uğraşmam gerekiyorda, ondan kaçıyorum biraz.
Ek olarak buradan indirdiğimiz windows güvenli mi sizce? Aracı uygulama üzerinden çekiyor sonuçtada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?