demekki atıyormuş sanırım liteyide çözdü bu ogler :dAynen bende ban yedim 1 günlük
seni bilmem kardeşde ben yedim nasıl olduysa karakter envanter ve takla açıktı başka bişi yok vallahiHayır ban yemedim ben ?
bilgilendirme için teşekkür ederimYediğiniz Ban dwordlite den dolayı değil adamlar ss almış ve og ler 1 gün Ban atmış. DwordLite den dolayı Ban yersen 30 gün Ban yersin.
bilgilendirme için teşekkür ederimYediğiniz Ban dwordlite den dolayı değil adamlar ss almış ve og ler 1 gün Ban atmış. DwordLite den dolayı Ban yersen 30 gün Ban yersin.
hmm eyv bro bilmiyordum bide bu ne zaman açılacak 7.7b yada aYediğiniz Ban dwordlite den dolayı değil adamlar ss almış ve og ler 1 gün Ban atmış. DwordLite den dolayı Ban yersen 30 gün Ban yersin.
tşk abi sanırım çok belli ettim ilgilendiğin için teşekkürlerYediğiniz banın dword lite ile alakası yok arkadaşın dediği gibi eğer dword lite ban atarsa memoryhackers uygulaması tespit edildi diye atar diğer atılan banlar ss den kaynaklanır. Ban sebebinde ne yazıyor ?
Aynen öyle sadece Envanter Name esp felan açıyorum halen ban yemedim görünürde hile yok çünki.Yediğiniz Ban dwordlite den dolayı değil adamlar ss almış ve og ler 1 gün Ban atmış. DwordLite den dolayı Ban yersen 30 gün Ban yersin.