Dword Lite site sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
arkdslar hıleye gırıyorm yesıl olması ıcın reklamlara gırıyorm ama ek bi site açmıo

Üye
9 HİZMET YILI
ben kendimce bir çözüm buldum
önce hileyi açıyorsun sonra google chrome dan www.memoryhackers.org'e giriyorsun sarı oluyor sonra reklama tıklıyosun (bende hala sarı) daha sonra sarı gözüken sekmeyi kapatıyosun siteyi de kapatıyosun daha sonra aynı şekilde bida açıp siteye girince yeşil oluyor işinize yarar umarım

Üye
9 HİZMET YILI
sorunun çözümü internete opera yazıp indirin ve kurun girin operaya ve memoryhackers yazıp otomatik hesaabınız bağlı olacaktır ve bu sorun da çözülmüştür . . .

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
memoryhakers sıtesını sen açıcaksın hılenın kendısı deıl ?

Üye
9 HİZMET YILI
GameMafia' Alıntı:
nasıl 1 hata yanı ss atarmısın :)

kardesm reklam acınca kendi ek bitane site açıyor ya o gelmıyor bende

armadillo6434' Alıntı:
önce hileyi açıyorsun sonra google chrome dan www.memoryhackers.org'e giriyorsun sarı oluyor sonra   tıklıyosun (bende hala sarı) daha sonra sarı gözüken sekmeyi kapatıyosun siteyi de kapatıyosun daha sonra aynı şekilde bida açıp siteye girince yeşil oluyor işinize yarar umarım

Kardesm saolda bende gene olmadı kendı ek bı site açması lazım reklam açınca açmıo

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
narkotr11' Alıntı:
GameMafia' Alıntı:
nasıl 1 hata yanı ss atarmısın :)

kardesm   acınca kendi ek bitane site açıyor ya o gelmıyor bende

armadillo6434' Alıntı:
önce hileyi açıyorsun sonra google chrome dan www.memoryhackers.org'e giriyorsun sarı oluyor sonra   tıklıyosun (bende hala sarı) daha sonra sarı gözüken sekmeyi kapatıyosun siteyi de kapatıyosun daha sonra aynı şekilde bida açıp siteye girince yeşil oluyor işinize yarar umarım

Kardesm saolda bende gene olmadı kendı ek bı site açması lazım   açınca açmıo
bendede gelmyor hıçbı sorun yok onecen gelıyodu guncelleme oldu en son bnde çalsmıyo bnde v7.0 hilesinni vklyıom da o da olamz :D

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Opera Web tarayıcısını İndirerek Denermisin ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...