Onaylı Üye
64 bıt denemelısın benım ez pubg de aynı problem vardı 64 ıle duzeldıArkadaşlar Ezpubgm hilesini enjekte ediyorum yalnız false hatası alıyorum 32 bit gameloop yükledim c+++ framework vs hepsi yüklü ayarlar kısmından direktx+ seçili her türlü ayarı yaptım ama olmadı. Dword için onaylı üye olmaya çalışıyorum sizede tavsiyem bu olur boşuna vakit harçamayın benim gibi pişman olmayın derim
Ben EZPUB da oynarım uzun zamandı hiç ban falan olmadı ama bunu denemedimDword bence
AİM ban yaparmı?Dword daha safe ezpubgm de aimde var ama ondaki safe olayı onaylı olan kadar değil
Peki 50 tene olursa hemen mi açılır indirme izni yoksa nasıl?forum üzerinde 50 tane spam olmayan mesaj kasman gerekli dostum
mause ıle ılgı yanı odaklama problemı yasıyormusun acabaDword bence
aım yapıyor kacıncı hesabım ban yedı tavsıyem sadece rontgen kulanmak daha mantıklıBen EZPUB da oynarım uzun zamandı hiç ban falan olmadı ama bunu denemedim
AİM ban yaparmı?
Peki 50 tene olursa hemen mi açılır indirme izni yoksa nasıl?
Problemler oluyormu mausla ?mause ıle ılgı yanı odaklama problemı yasıyormusun acaba
odaklama aım kullanıyormusunProblemler oluyormu mausla ?
Ben EZPUB kellandım uzun zamandı ama hiç ban yaşamadım orda AİM kullanmadım hiç bence AİM ban verirodaklama aım kullanıyormusun
yanı ez pubg de verıyor ban yıyorsun d work nasıl hıc bır bılgım yokBen EZPUB kellandım uzun zamandı ama hiç ban yaşamadım orda AİM kullanmadım hiç bence AİM ban verir
Arkadaşlar Ezpubgm hilesini enjekte ediyorum yalnız false hatası alıyorum 32 bit gameloop yükledim c+++ framework vs hepsi yüklü ayarlar kısmından direktx+ seçili her türlü ayarı yaptım ama olmadı. Dword için onaylı üye olmaya çalışıyorum sizede tavsiyem bu olur boşuna vakit harçamayın benim gibi pişman olmayın deBelki
belki yenilenmesi gerekiyorArkadaşlar Ezpubgm hilesini enjekte ediyorum yalnız false hatası alıyorum 32 bit gameloop yükledim c+++ framework vs hepsi yüklü ayarlar kısmından direktx+ seçili her türlü ayarı yaptım ama olmadı. Dword için onaylı üye olmaya çalışıyorum sizede tavsiyem bu olur boşuna vakit harçamayın benim gibi pişman olmayın derim
Teşekkür ederimDword daha iyi dwordu öneririm
okEzPUBGM hilesinin açıklamasındaki ban riski yazısı olduğu belirtmiş. Bypass'sız lütfen EzPUBGM kullanmayınız.
tamam yüklümüm için yorumlar lazım o zamanDword Kullanabilirsin hem daha iyi hem de ban riski bir tık daha az diye biliyorum.
bence 50 tamamdır50 adet yorum yeterli mii beyler yoksa daha fazla
arada oldu ban ama 1 günlükezpub da 1 kere ban yedin mi ban peşini bırakmıyor
okDword daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?