DWORD mu EZ PUBGM mi daha iyi? Ban yeme riski ne kadar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar Ezpubgm hilesini enjekte ediyorum yalnız false hatası alıyorum 32 bit gameloop yükledim c+++ framework vs hepsi yüklü ayarlar kısmından direktx+ seçili her türlü ayarı yaptım ama olmadı. Dword için onaylı üye olmaya çalışıyorum sizede tavsiyem bu olur boşuna vakit harçamayın benim gibi pişman olmayın derim
64 bıt denemelısın benım ez pubg de aynı problem vardı 64 ıle duzeldı

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
ɪᴛ ᴅᴏᴇsɴ'ᴛ ᴄᴏɴᴄᴇʀɴ ʏᴏᴜ ᴀᴛ ᴀʟʟ.
Süper Moderator
Ödüller
9
Sosyal
4 HİZMET YILI
Dword Kullanabilirsin hem daha iyi hem de ban riski bir tık daha az diye biliyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
EzPUBGM hilesinin açıklamasındaki ban riski yazısı olduğu belirtmiş. Bypass'sız lütfen EzPUBGM kullanmayınız.

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar Ezpubgm hilesini enjekte ediyorum yalnız false hatası alıyorum 32 bit gameloop yükledim c+++ framework vs hepsi yüklü ayarlar kısmından direktx+ seçili her türlü ayarı yaptım ama olmadı. Dword için onaylı üye olmaya çalışıyorum sizede tavsiyem bu olur boşuna vakit harçamayın benim gibi pişman olmayın deBelki

Arkadaşlar Ezpubgm hilesini enjekte ediyorum yalnız false hatası alıyorum 32 bit gameloop yükledim c+++ framework vs hepsi yüklü ayarlar kısmından direktx+ seçili her türlü ayarı yaptım ama olmadı. Dword için onaylı üye olmaya çalışıyorum sizede tavsiyem bu olur boşuna vakit harçamayın benim gibi pişman olmayın derim
belki yenilenmesi gerekiyor

Dword daha iyi dwordu öneririm
Teşekkür ederim

EzPUBGM hilesinin açıklamasındaki ban riski yazısı olduğu belirtmiş. Bypass'sız lütfen EzPUBGM kullanmayınız.
ok

Dword Kullanabilirsin hem daha iyi hem de ban riski bir tık daha az diye biliyorum.
tamam yüklümüm için yorumlar lazım o zaman

50 adet yorum yeterli mii beyler yoksa daha fazla
bence 50 tamamdır

ezpub da 1 kere ban yedin mi ban peşini bırakmıyor
arada oldu ban ama 1 günlük

ok

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
dword daha iyi yan yeme kısmı senin nasıl kullandığına bağlı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...