Teşekkürler kardeşim peki onu nasıl aktiv edelim yorumlar falan olmalı yoksa ne yapmam lazım?dword pubg daha iyi zaten onaylı üye gereksinimi olduğundan belli
forum üzerinde 50 tane spam olmayan mesaj kasman gerekli dostumTeşekkürler kardeşim peki onu nasıl aktiv edelim yorumlar falan olmalı yoksa ne yapmam lazım?
İndirmek iznine neaıl ulaşalım bende EzPUBGM için var ama DW için yokTeşekkürler kardeşim peki onu nasıl aktiv edelim yorumlar falan olmalı yoksa ne yapmam lazım?
50 adet konuların altına mesaj atarsan DW açılır dostumİndirmek iznine neaıl ulaşalım bende EzPUBGM için var ama DW için yok
Anladım kardeşim bu arada Azerbaycandan selamlar teşekkür ederim cevapladın50 adet konuların altına mesaj atarsan DW açılır dostum
Teşekkür ederimdword pubg daha iyi zaten onaylı üye gereksinimi olduğundan belli
evet 49 yorumu geçmen gerekTeşekkürler kardeşim peki onu nasıl aktiv edelim yorumlar falan olmalı yoksa ne yapmam lazım?
onaylı uye olmak ıcın ne yapmamız lazım yardımcı olrmusunuzdword pubg daha iyi zaten onaylı üye gereksinimi olduğundan belli
konular ıcıın burayamı yorum yapmak lazım acabadword pubg daha iyi zaten onaylı üye gereksinimi olduğundan belli
ez pubg den farkı warmı acaba onunDword daha iyi.
herhangı bır yere yorum yapmamız yeterlı oluyormu yoksa belırlı yerı warmıevet 49 yorumu geçmen gerek
ban atma rıskı warmı pekı dahamı guvenlı oluyor dworkdword pubg daha iyi zaten onaylı üye gereksinimi olduğundan belli
yorumları buraya yazmak yeterlı oluyormu acabaşuan dword daha iyi
pekı kac gun surdu bılgı verırmısınızdword tabiki as otoritesi yaptım 0 dan boş hesap
onaylı üye olmaya çalışıyorsan spam yapmamaya özen göstererek hakim olduğun konulara yorum yapabilirsinban atma rıskı warmı pekı dahamı guvenlı oluyor dwork
yorumları buraya yazmak yeterlı oluyormu acaba
onaylı üye olmaya ç
tamamdır tesekkurleronaylı üye olmaya çalışıyorsan spam yapmamaya özen göstererek hakim olduğun konulara yorum yapabilirsin