onaylı uye olamadım daha nasıl hiledword pubg daha iyi zaten onaylı üye gereksinimi olduğundan belli
hile acılmıyor nedenezpugm daha iyi uzun süredir kullanıyoumm hala bana yemedim tavsiye ederim![]()
herkesin açamıyor olması hileyi daha mı güzel yapıyor yanidword daha iyi ezpubg direkt üye grubu açabiliyo ama dword onaylı lazım
merhaba ne zamandır kullanıyorsunuz acabababalar dword yapmış gerisi vıttırı cıttırı bence
hayır ban riskini yükseltiyo ben şahsen ban riski yüksek bi hileyi pubgde kullanmamherkesin açamıyor olması hileyi daha mı güzel yapıyor yani![]()
az pubg gıbı ozaman bellı edersen ban yersın dogrumudword daha iyi yan yeme kısmı senin nasıl kullandığına bağlı
safe kendındenmı mevcut ekstra bırsey yapmak lazımmı acabadword daha safe dolayısıyla daha
AIM kullanılmazsan sorun pek olmuyor yeterkı bellı etme bence olay bundan ıbaretDword daha safe ezpubgm de aimde var ama ondaki safe olayı onaylı olan kadar değil
yorum ve onerı yapıyoruz admınler sılmıs bu gun fark ettım sankı herkesın kullanmasını ıstemıyor gıbılerherkesin açamıyor olması hileyi daha mı güzel yapıyor yani![]()