17 Haz 2023 #1 ardaerbn Seçkin Üye Katılım 11 Kas 2019 Mesajlar 317 Tepki puanı 34 Ödüller 6 6 HİZMET YILI Hileyi ilk defa kullanacaktım yüklediğimde ekranda bir şeyler downloadladı ve sonra böyle kaldı çözümü bilen var mı arkadaşlar ya da böyle mi kullanılıyor ki sanmıyorum çözümü bilenler yardımcı olursa sevinirim
Hileyi ilk defa kullanacaktım yüklediğimde ekranda bir şeyler downloadladı ve sonra böyle kaldı çözümü bilen var mı arkadaşlar ya da böyle mi kullanılıyor ki sanmıyorum çözümü bilenler yardımcı olursa sevinirim
Çözüm zardacal 17 Haz 2023 ardaerbn' Alıntı: radar da poligona girip enter bas diyordu ya öyle bir ekran bekledim bende normalmiş demek ki teşekkür ederim Genişletmek için tıklayın ... aynı değişen bir şey yok. poligonda enter a basacaksın. hile aktif olup olmadığını ölüm maçında kontrol edebilirsin. poligonda hile gözükmez.
ardaerbn' Alıntı: radar da poligona girip enter bas diyordu ya öyle bir ekran bekledim bende normalmiş demek ki teşekkür ederim Genişletmek için tıklayın ... aynı değişen bir şey yok. poligonda enter a basacaksın. hile aktif olup olmadığını ölüm maçında kontrol edebilirsin. poligonda hile gözükmez.
17 Haz 2023 #2 harunbaba93912 H Onaylı Üye Katılım 24 Şub 2021 Mesajlar 100 Tepki puanı 1 Ödüller 5 Yaş 27 5 HİZMET YILI opengl veya dx9 acıp denedinmi Oyla 0 Olumsuz oyla
17 Haz 2023 Konuyu başlatan #3 ardaerbn Seçkin Üye Katılım 11 Kas 2019 Mesajlar 317 Tepki puanı 34 Ödüller 6 6 HİZMET YILI harunbaba93912' Alıntı: opengl veya dx9 acıp denedinmi Genişletmek için tıklayın ... nasıl yani ? normal sc yi yükler gibi yaptım işte Oyla 0 Olumsuz oyla
harunbaba93912' Alıntı: opengl veya dx9 acıp denedinmi Genişletmek için tıklayın ... nasıl yani ? normal sc yi yükler gibi yaptım işte
17 Haz 2023 #4 zardacal Ultra Üye Katılım 10 Şub 2019 Mesajlar 2,425 Çözümler 28 Tepki puanı 561 Ödüller 12 7 HİZMET YILI hocam burdan sonra oyuna girip poligonda entera basacaksın. normal yani bu Oyla 0 Olumsuz oyla
17 Haz 2023 Konuyu başlatan #5 ardaerbn Seçkin Üye Katılım 11 Kas 2019 Mesajlar 317 Tepki puanı 34 Ödüller 6 6 HİZMET YILI zardacal' Alıntı: hocam burdan sonra oyuna girip poligonda entera basacaksın. normal yani bu Genişletmek için tıklayın ... radar da poligona girip enter bas diyordu ya öyle bir ekran bekledim bende normalmiş demek ki teşekkür ederim Oyla 0 Olumsuz oyla
zardacal' Alıntı: hocam burdan sonra oyuna girip poligonda entera basacaksın. normal yani bu Genişletmek için tıklayın ... radar da poligona girip enter bas diyordu ya öyle bir ekran bekledim bende normalmiş demek ki teşekkür ederim
17 Haz 2023 #6 zardacal Ultra Üye Katılım 10 Şub 2019 Mesajlar 2,425 Çözümler 28 Tepki puanı 561 Ödüller 12 7 HİZMET YILI ardaerbn' Alıntı: radar da poligona girip enter bas diyordu ya öyle bir ekran bekledim bende normalmiş demek ki teşekkür ederim Genişletmek için tıklayın ... aynı değişen bir şey yok. poligonda enter a basacaksın. hile aktif olup olmadığını ölüm maçında kontrol edebilirsin. poligonda hile gözükmez. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
ardaerbn' Alıntı: radar da poligona girip enter bas diyordu ya öyle bir ekran bekledim bende normalmiş demek ki teşekkür ederim Genişletmek için tıklayın ... aynı değişen bir şey yok. poligonda enter a basacaksın. hile aktif olup olmadığını ölüm maçında kontrol edebilirsin. poligonda hile gözükmez.
17 Haz 2023 Konuyu başlatan #7 ardaerbn Seçkin Üye Katılım 11 Kas 2019 Mesajlar 317 Tepki puanı 34 Ödüller 6 6 HİZMET YILI zardacal' Alıntı: aynı değişen bir şey yok. poligonda enter a basacaksın. hile aktif olup olmadığını ölüm maçında kontrol edebilirsin. poligonda hile gözükmez. Genişletmek için tıklayın ... tamamdır kankam teşekkür ederim Oyla 0 Olumsuz oyla
zardacal' Alıntı: aynı değişen bir şey yok. poligonda enter a basacaksın. hile aktif olup olmadığını ölüm maçında kontrol edebilirsin. poligonda hile gözükmez. Genişletmek için tıklayın ... tamamdır kankam teşekkür ederim
17 Haz 2023 #8 Never0202 Seçkin Üye Katılım 17 Mar 2017 Mesajlar 309 Çözümler 3 Tepki puanı 29 Ödüller 9 9 HİZMET YILI kanka poligonda entere bas olmazsa antivirüsü kapat Oyla 0 Olumsuz oyla