Uyumluluk yardımcısını hizmetlerden doğrudan kapattırdım size aynı hatayı almamanız gerekiyor adımlardan birini yanlış yapmadığınıza emin misiniz? Çünkü hizmeti doğrudan bir daha çalışmayacak şekilde durduruyor bu yöntem.aynı hatayı verdi yine
win11 pc
Kayıt defterindeki yolunu da size atıyorum değeri 0 yapmanız gerekiyor. Servislerden kapatamıyorsanız doğrudan kayıt defterinden de bu şekilde kapatabilirsiniz.aynı hatayı verdi yine
win11 pc
| Registry Hive | HKEY_LOCAL_MACHINE |
| Registry Path | Software\Policies\Microsoft\Windows\AppCompat |
| Value Name | DisablePCA |
| Value Type | REG_DWORD |
| Enabled Value | 1 |
aynı hatayı verdi yineWindows + R tuşlarına basın. Çalıştır penceresi açılacaktır. Buraya services.msc yazın ve enter tuşuna basın.Hizmetlerde Program Uyumluluk Yardımcısı Hizmeti yani PcaSvc hizmetini bulun.Sağ tuşla tıklayın ve açılan pencereden Durdur seçeneğini seçin.Bu hizmeti çift tıklayın ve Başlangıç türü ayarını Devre Dışı olarak ayarlayın.
win11 pcWindows + R tuşlarına basın. Çalıştır penceresi açılacaktır. Buraya services.msc yazın ve enter tuşuna basın.Hizmetlerde Program Uyumluluk Yardımcısı Hizmeti yani PcaSvc hizmetini bulun.Sağ tuşla tıklayın ve açılan pencereden Durdur seçeneğini seçin.Bu hizmeti çift tıklayın ve Başlangıç türü ayarını Devre Dışı olarak ayarlayın.
Uyumluluk yardımcısını hizmetlerden doğrudan kapattırdım size aynı hatayı almamanız gerekiyor adımlardan birini yanlış yapmadığınıza emin misiniz? Çünkü hizmeti doğrudan bir daha çalışmayacak şekilde durduruyor bu yöntem.aynı hatayı verdi yine
win11 pc
Kayıt defterindeki yolunu da size atıyorum değeri 0 yapmanız gerekiyor. Servislerden kapatamıyorsanız doğrudan kayıt defterinden de bu şekilde kapatabilirsiniz.aynı hatayı verdi yine
win11 pc
| Registry Hive | HKEY_LOCAL_MACHINE |
| Registry Path | Software\Policies\Microsoft\Windows\AppCompat |
| Value Name | DisablePCA |
| Value Type | REG_DWORD |
| Enabled Value | 1 |
| Disabled Value | 0 |