Çözüldü Dword PUBGM Bu cihaza bir sürücü yüklenemiyor hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EasyTarget
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
1699352179243.jpeg

Çözüm
aynı hatayı verdi yine

win11 pc
Uyumluluk yardımcısını hizmetlerden doğrudan kapattırdım size aynı hatayı almamanız gerekiyor adımlardan birini yanlış yapmadığınıza emin misiniz? Çünkü hizmeti doğrudan bir daha çalışmayacak şekilde durduruyor bu yöntem.

aynı hatayı verdi yine

win11 pc
Kayıt defterindeki yolunu da size atıyorum değeri 0 yapmanız gerekiyor. Servislerden kapatamıyorsanız doğrudan kayıt defterinden de bu şekilde kapatabilirsiniz.
Registry HiveHKEY_LOCAL_MACHINE
Registry PathSoftware\Policies\Microsoft\Windows\AppCompat
Value NameDisablePCA
Value TypeREG_DWORD
Enabled Value1
...
Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Windows + R tuşlarına basın. Çalıştır penceresi açılacaktır. Buraya services.msc yazın ve enter tuşuna basın.Hizmetlerde Program Uyumluluk Yardımcısı Hizmeti yani PcaSvc hizmetini bulun.Sağ tuşla tıklayın ve açılan pencereden Durdur seçeneğini seçin.Bu hizmeti çift tıklayın ve Başlangıç türü ayarını Devre Dışı olarak ayarlayın.

EasyTarget
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Windows + R tuşlarına basın. Çalıştır penceresi açılacaktır. Buraya services.msc yazın ve enter tuşuna basın.Hizmetlerde Program Uyumluluk Yardımcısı Hizmeti yani PcaSvc hizmetini bulun.Sağ tuşla tıklayın ve açılan pencereden Durdur seçeneğini seçin.Bu hizmeti çift tıklayın ve Başlangıç türü ayarını Devre Dışı olarak ayarlayın.
aynı hatayı verdi yine

win11 pc

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
aynı hatayı verdi yine

win11 pc
Uyumluluk yardımcısını hizmetlerden doğrudan kapattırdım size aynı hatayı almamanız gerekiyor adımlardan birini yanlış yapmadığınıza emin misiniz? Çünkü hizmeti doğrudan bir daha çalışmayacak şekilde durduruyor bu yöntem.

aynı hatayı verdi yine

win11 pc
Kayıt defterindeki yolunu da size atıyorum değeri 0 yapmanız gerekiyor. Servislerden kapatamıyorsanız doğrudan kayıt defterinden de bu şekilde kapatabilirsiniz.
Registry HiveHKEY_LOCAL_MACHINE
Registry PathSoftware\Policies\Microsoft\Windows\AppCompat
Value NameDisablePCA
Value TypeREG_DWORD
Enabled Value1
Disabled Value0

Son düzenleme:
Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...