Windows sürümünden dolayı açmıyor Windows 11 sanırsam sürümün ama dword pubg windows 10 21H2 sürümüne kadar çalışıyor eğer dword pubg oynamak istiyorsan buradan Windows sürümünü buradan 10 21H2'ye veya 1909 sürümüne düşürebilirsin önerdiğim sürüm 1909:hata bu
Post automatically merged:
dc yok özelden yazdım
kapattım fakat hala aynı sorunsecure boot açıksa kapat
dc yok özelden yazdımdc ver anlatayım
Windows sürümünden dolayı açmıyor Windows 11 sanırsam sürümün ama dword pubg windows 10 21H2 sürümüne kadar çalışıyor eğer dword pubg oynamak istiyorsan buradan Windows sürümünü buradan 10 21H2'ye veya 1909 sürümüne düşürebilirsin önerdiğim sürüm 1909:hata bu
dc yok özelden yazdım
dostum sorunun çözülürse banada haber verirmisin aynı hatayı bende alıyorum 1 haftadır ne yaptıysam çözemedim önceden çalışıyordu ama şuan açamıyorumhata bu
dc yok özelden yazdım
sürüm düşürürsem pc sıfırlanır mı ?Windows sürümünden dolayı açmıyor Windows 11 sanırsam sürümün ama dword pubg windows 10 21H2 sürümüne kadar çalışıyor eğer dword pubg oynamak istiyorsan buradan Windows sürümünü buradan 10 21H2'ye veya 1909 sürümüne düşürebilirsin önerdiğim sürüm 1909:
https://memoryhackers.org/konular/windows-10-tum-surumler-kurulum-rehberi.254640/
windows sürümünüz nedir?arkadaşlar gameloop 32 bit cmd açılırken [!] Inıt error press any key to continue yazıyor basıyorum ve açılmıyor nerede yanlışlık var aceba yardım edermisiniz ?
11windows sürümünüz nedir?
Windows 10'a geçmeniz lazım 11 de çalışmazsürüm düşürürsem pc sıfırlanır mı ?
Sende mi Windows 11 sindostum sorunun çözülürse banada haber verirmisin aynı hatayı bende alıyorum 1 haftadır ne yaptıysam çözemedim önceden çalışıyordu ama şuan açamıyorum
yok hocam benim win10 21h2 ama son 1 haftadır açamıyorum şimdide gameloop silip denicektim gameloopu sildik içindeki gmailin şifini unuttum hiçbir kurtarma bilgiside yok hesap yok kısacası deneyeceğimSende mi Windows 11 sin
Birisi win 10 ama ben de de aynı sorun var diyorWindows 10'a geçmeniz lazım 11 de çalışmaz
Versiyon olarak sorun olabiliyor bazen o yüzden 1909 önerilen sürümdür sorunsuz çalışan olduğu için onu öneriyoruzBirisi win 10 ama ben de de aynı sorun var diyor
daha benim sorunu çözemedik @Adc Main ile inşallah bi yolunu bulucaz ama sende sıkıntı çıkmaz herhalde başka şikayetçi yok çünkü bu konu hakkında win10 kullananlardanBirisi win 10 ama ben de de aynı sorun var diyor