Eray000' Alıntı:BU KADAR BEKLEMEMİZİN SEBEBİ MÜKEMMEL BİR HİLE GELİYO
gokopro' Alıntı:BU KADAR BEKLEDİK BARİ SLOT VE SİLAHI YERE ATMA ÖZELLİKLERİ EKLENMİŞ OLSA
Eray000' Alıntı:gokopro' Alıntı:BU KADAR BEKLEDİK BARİ SLOT VE SİLAHI YERE ATMA ÖZELLİKLERİ EKLENMİŞ OLSA
- KARDEŞİM SLOT EKLENEBİLİYOMU BİLMİYORUM AMA YERE SİLAH ATMA OLMAZ BU KESİN !!! ADAMLAR KAÇ KERE DİYECEK ANLAMIYOMUSUNUZ :dodgy: :dodgy:
zapin' Alıntı:Silahlar yere atılsa ve adam reslense çok iyi olucak hile,
Zaten çok iyi AMA MÜKKEMMEL OLUCAK Yani
Eray000' Alıntı:zapin' Alıntı:Silahlar yere atılsa ve adam reslense çok iyi olucak hile,
RESLEMEYİ ENVANTER HACK İ AÇMASSAN RESLEYEBİLİRSİN AMA SİLAH YERE ATILMAZ ANLAMIYOMUSUNUZ !!! ADAMLAR KAÇ KERE DİCEK
kobramert123' Alıntı:Lütfen Real Inventory çalışsın abi elimizdekilerle resleeyebilelim ve silah atabilelim lütfen
gokopro' Alıntı:Eray000' Alıntı:zapin' Alıntı:Silahlar yere atılsa ve adam reslense çok iyi olucak hile,
RESLEMEYİ ENVANTER HACK İ AÇMASSAN RESLEYEBİLİRSİN AMA SİLAH YERE ATILMAZ ANLAMIYOMUSUNUZ !!! ADAMLAR KAÇ KERE DİCEK
Slotlu Enventory Hacki Açarsak Reslenirmi peki ?
gokopro' Alıntı:Eray000' Alıntı:gokopro' Alıntı:BU KADAR BEKLEDİK BARİ SLOT VE SİLAHI YERE ATMA ÖZELLİKLERİ EKLENMİŞ OLSA
- KARDEŞİM SLOT EKLENEBİLİYOMU BİLMİYORUM AMA YERE SİLAH ATMA OLMAZ BU KESİN !!! ADAMLAR KAÇ KERE DİYECEK ANLAMIYOMUSUNUZ :dodgy: :dodgy:
Yotubede Çoğu Hile Kodlayan Kanalllarda Real Envanterde silah yere atılıyor bu hileye ekleyebilirler diye dedim birde silah atma olmaz dediklerinide bilmiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?