Eray000' Alıntı:BU KADAR BEKLEMEMİZİN SEBEBİ MÜKEMMEL BİR HİLE GELİYO
gokopro' Alıntı:BU KADAR BEKLEDİK BARİ SLOT VE SİLAHI YERE ATMA ÖZELLİKLERİ EKLENMİŞ OLSA
Eray000' Alıntı:gokopro' Alıntı:BU KADAR BEKLEDİK BARİ SLOT VE SİLAHI YERE ATMA ÖZELLİKLERİ EKLENMİŞ OLSA
- KARDEŞİM SLOT EKLENEBİLİYOMU BİLMİYORUM AMA YERE SİLAH ATMA OLMAZ BU KESİN !!! ADAMLAR KAÇ KERE DİYECEK ANLAMIYOMUSUNUZ :dodgy: :dodgy:
zapin' Alıntı:Silahlar yere atılsa ve adam reslense çok iyi olucak hile,
Zaten çok iyi AMA MÜKKEMMEL OLUCAK Yani![]()
Eray000' Alıntı:zapin' Alıntı:Silahlar yere atılsa ve adam reslense çok iyi olucak hile,
RESLEMEYİ ENVANTER HACK İ AÇMASSAN RESLEYEBİLİRSİN AMA SİLAH YERE ATILMAZ ANLAMIYOMUSUNUZ !!! ADAMLAR KAÇ KERE DİCEK
kobramert123' Alıntı:Lütfen Real Inventory çalışsın abi elimizdekilerle resleeyebilelim ve silah atabilelim lütfen
![]()
gokopro' Alıntı:Eray000' Alıntı:zapin' Alıntı:Silahlar yere atılsa ve adam reslense çok iyi olucak hile,
RESLEMEYİ ENVANTER HACK İ AÇMASSAN RESLEYEBİLİRSİN AMA SİLAH YERE ATILMAZ ANLAMIYOMUSUNUZ !!! ADAMLAR KAÇ KERE DİCEK
Slotlu Enventory Hacki Açarsak Reslenirmi peki ?
gokopro' Alıntı:Eray000' Alıntı:gokopro' Alıntı:BU KADAR BEKLEDİK BARİ SLOT VE SİLAHI YERE ATMA ÖZELLİKLERİ EKLENMİŞ OLSA
- KARDEŞİM SLOT EKLENEBİLİYOMU BİLMİYORUM AMA YERE SİLAH ATMA OLMAZ BU KESİN !!! ADAMLAR KAÇ KERE DİYECEK ANLAMIYOMUSUNUZ :dodgy: :dodgy:
Yotubede Çoğu Hile Kodlayan Kanalllarda Real Envanterde silah yere atılıyor bu hileye ekleyebilirler diye dedim birde silah atma olmaz dediklerinide bilmiyordum![]()