ahmetare1907' Alıntı:merke' Alıntı:eyvallah kardeşim ne demek ALLAH sendende razı olsunqRonikPampa' Alıntı:Sabır ile alakalı bir sorunum yok kardesim. Sadece hilenin ne zaman çıkacağı konusunda bilgi vermelerini istedim keza verdilerde zaten. Allah onlardanda sizlerdende razı olsun.merke' Alıntı:Gençler Az sabır Adamlar yeni özellikler yapıyor 1-2 güne çıkar sabretmeyi öğrenin azqRonikPampa' Alıntı:Eyvallah kardesim. Bir açıklama yapsalar bari, çıkacağı konusunda şüphem yok lâkin en azından ne zaman çıkacağı veya ne zaman çıkabileceği hakkında bi yazı paylaşmaları herkes açısından iyi olur.
Tekrardan Teşekkürler
Kardeş adamlar hilenin ne zaman çıkacağı ile ilgili konu açtılar gidip baksana
Nader11ndeu' Alıntı:SweanSmile' Alıntı:Cok Sağolun İlk Yorum
Bu saatte, yavaş olun :
Ayriyetten videoyu kaldırdım bazı hatalar keşvettim, yeniden upload ediyorum. Kanalımdan izleyebilirsiniz buraya geç koyarsam.
ahmetare1907' Alıntı:SonYildizTR' Alıntı:Abi Cevap Verirsen Sevinirim Diriliş Karakterleri Varmı Hilede ?
Kardeş diriliş karakterleri %100 gelecektir diye tahmin ediyorum çünkü adamlar hileyi yaptıklarında yeni çıkan bütün karakterleri ve silahları çıkartıyorlar...
[quote pid='225996' dateline='1471572434']SweanSmile' Alıntı:Cok Sağolun hile cok iyi Emek Verenlerin Ellerine Saglık
ibrahimetem34' Alıntı:Bekledik Ama Deydi Süperr olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?