ahmetare1907' Alıntı:merke' Alıntı:eyvallah kardeşim ne demek ALLAH sendende razı olsunqRonikPampa' Alıntı:Sabır ile alakalı bir sorunum yok kardesim. Sadece hilenin ne zaman çıkacağı konusunda bilgi vermelerini istedim keza verdilerde zaten. Allah onlardanda sizlerdende razı olsun.merke' Alıntı:Gençler Az sabır Adamlar yeni özellikler yapıyor 1-2 güne çıkar sabretmeyi öğrenin azqRonikPampa' Alıntı:Eyvallah kardesim. Bir açıklama yapsalar bari, çıkacağı konusunda şüphem yok lâkin en azından ne zaman çıkacağı veya ne zaman çıkabileceği hakkında bi yazı paylaşmaları herkes açısından iyi olur.
Tekrardan Teşekkürler![]()
![]()
![]()
Kardeş adamlar hilenin ne zaman çıkacağı ile ilgili konu açtılar gidip baksana
Nader11ndeu' Alıntı:SweanSmile' Alıntı:Cok Sağolun İlk Yorum![]()
Bu saatte, yavaş olun :
Ayriyetten videoyu kaldırdım bazı hatalar keşvettim, yeniden upload ediyorum. Kanalımdan izleyebilirsiniz buraya geç koyarsam.
ahmetare1907' Alıntı:SonYildizTR' Alıntı:Abi Cevap Verirsen Sevinirim Diriliş Karakterleri Varmı Hilede ?
Kardeş diriliş karakterleri %100 gelecektir diye tahmin ediyorum çünkü adamlar hileyi yaptıklarında yeni çıkan bütün karakterleri ve silahları çıkartıyorlar...
[quote pid='225996' dateline='1471572434']SweanSmile' Alıntı:Cok Sağolun hile cok iyi Emek Verenlerin Ellerine Saglık![]()
ibrahimetem34' Alıntı:Bekledik Ama Deydi Süperr olmus