Depo Dword v6.9.7 [Trailer-New Best Features Catch Player!]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
flowix' Alıntı:
merhaba herşey güzel çok sağolun fakat şu konuda yardım edebilirmisiniz son güncelemeyle gelen woılfteam diriliş yeni tasarım ile beraber
oyunda odaya girip oyuna başlayınca ilk 1 sn ekran kararıyor sonra 3 sn civarında loding ekranı çıkıyor sonra yine 1 sn ekran kararıp oyun kapanıyor eski tasarım varken hiç böle birşeyle karşılaşmamıştım ilk defa oluyor ne yapmalıyım ?

Kardes oyunu silip yüklicen ben öyle yaptım oldu  :blush: :blush: :blush:

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
HARİKASINIZ..... İYİ Kİ VARSINIZ...BİZ BİR AİLEYİZ.... TEŞEKKÜR EDERİZ....BİZLERDE HER ZAMAN YANINIZDAYIZ....

YNSEMRE.BLT
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Elerinize saglık sizde olmasanız

ben bir türlü indiremedim ama

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
batumert5545' Alıntı:
flowix' Alıntı:
merhaba herşey güzel çok sağolun fakat şu konuda yardım edebilirmisiniz son güncelemeyle gelen woılfteam diriliş yeni tasarım ile beraber
oyunda odaya girip oyuna başlayınca ilk 1 sn ekran kararıyor sonra 3 sn civarında loding ekranı çıkıyor sonra yine 1 sn ekran kararıp oyun kapanıyor eski tasarım varken hiç böle birşeyle karşılaşmamıştım ilk defa oluyor ne yapmalıyım ?

Kardes oyunu silip yüklicen ben öyle yaptım oldu
onu düşünmüştüm fakat gene aynı hatayı alırım diye çekindim sonuçta şey hani gene aynı sürüm falan teşekkürler olursa eyw

Onaylı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
ABİ HAYLA OLMICAKMI YA Çok iyi hile yapıyorsunuz Sizden Bekledğimiz Gibi :) 

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
çok teşekkürler harika olmuş. her geçen gün daha iyi oluyorsunuz.

Üye
9 HİZMET YILI
flowix' Alıntı:
batumert5545' Alıntı:
flowix' Alıntı:

Kardes oyunu silip yüklicen ben öyle yaptım oldu
onu düşünmüştüm fakat gene aynı hatayı alırım diye çekindim sonuçta şey hani gene aynı sürüm falan teşekkürler olursa eyw
Önemli degil çünki bnm başıamda geldi sildim yükledim oldu  :shy: :shy: :shy:

Üye
10 HİZMET YILI
oyunda server seçipte girişte tam oyuna başlarken hata vermeden kapanıyorsa wolftü/Img nin içindeki cshell.dll ve object.lto yu silsin oyunu tekrar kurmaya gerek yoktur !!!

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
memocan0121' Alıntı:
oyunda server seçipte girişte tam oyuna başlarken hata vermeden kapanıyorsa wolftü/Img nin içindeki cshell.dll ve object.lto yu silsin    oyunu tekrar kurmaya gerek yoktur !!!

Ben sildiğim halede o hatayı alıyordum oyunu tekrardan kurdum düzeldi kardeş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...