Üye
"MH.TS3SELF.COM Ts3üne Bakın ya
Mübarekt' Alıntı:kanua0707' Alıntı:BEKLEMEYİ ÖĞRENİN Bİ ARKADAŞLAR NE KADAR SABIRSIZSINIZ BE YOK 2017 YOK 2018 DE ÇIKICAK 4-5 GÜNE ÇIKAR 1 HAFTAYADA ÇIKAR BEKLE BEKLEMEK İSTEMİYOSAN SİKTİR GİT PARALI HİLE AL ADAM BİZİM İÇİN UĞRAŞIYO YAPTIĞINIZA BAK.
KARDEŞİM YUKARDAKİ ADAM DALGA GEÇEREK ŞAKASINA DEMİŞ 2018 DİYE SEN CİDDİYE ALIYORSUN YAŞIN KAÇ KÜFÜR EDİYORSUN BURDA ARGO , KÜFÜR , HAKARET ?? YASAK KARDEŞİM BUNLARI ÖGRENMEDEN GELME SİKTİR GİT PARALI SİTELERE GİR OZAMAN
YALAKALIGIN BİR MANASI YOK ÖDÜL VERMİYORLAR !
proovic5' Alıntı:bekle bekle sıkıldık çıksın artık şu....!!
SweanSmile' Alıntı:Cok Sağolun İlk Yorum![]()
karakorsan23' Alıntı:proovic5' Alıntı:bekle bekle sıkıldık çıksın artık şu....!!
Beklemekten sıkıldıysan yorumları meşgul etme. Adamlar senden 5 kuruş para almadan hile hazırlıyor kapat çeneni otur yerine.
Nader11ndeu' Alıntı:SweanSmile' Alıntı:Cok Sağolun İlk Yorum![]()
Bu saatte, yavaş olun :
Ayriyetten videoyu kaldırdım bazı hatalar keşvettim, yeniden upload ediyorum. Kanalımdan izleyebilirsiniz buraya geç koyarsam.
Mübarekt' Alıntı:karakorsan23' Alıntı:proovic5' Alıntı:bekle bekle sıkıldık çıksın artık şu....!!
Beklemekten sıkıldıysan yorumları meşgul etme. Adamlar senden 5 kuruş para almadan hile hazırlıyor kapat çeneni otur yerine.
5 KURUŞ PARA ALMIYOR DOGRU DOLARLAR ALIYORLAR BİLMEDEN KONUŞMA TIKLAMA BAŞI PARA KAZANIYORLAR KARDEŞİM ÖĞREN GEL :!