Arif2134' Alıntı:05ens05' Alıntı:Arif2134' Alıntı:lan gevşek hangi gün memory yalan söylediğini gördün ********05ens05' Alıntı:la sizi kandırıyor hileyi açmıyacak
kardeş ayın 18 de acılcak dedi 22 si oldu ne atarsın sen
Ne Yapsın hile kodlamak zor kolaysa sen kodla
Yap lan o zaman hadi aynısını yapamazsan en adi ...........05ens05' Alıntı:Arif2134' Alıntı:05ens05' Alıntı:Arif2134' Alıntı:lan gevşek hangi gün memory yalan söylediğini gördün ********05ens05' Alıntı:la sizi kandırıyor hileyi açmıyacak
3 günde yaparım ben
dinamicTeam' Alıntı:Yap lan o zaman hadi aynısını yapamazsan en adi ...........05ens05' Alıntı:Arif2134' Alıntı:05ens05' Alıntı:Arif2134' Alıntı:lan gevşek hangi gün memory yalan söylediğini gördün ********
3 günde yaparım ben
dostum aynısını yapmak 3 gün süremez çünkü bunlar kaç defa özelikleri güncelledi durdu arada kaç sene var o nedenden 3 günde bn adam aynı program olsa günceller ve yeni özellik yapa bilir ama ne yazıki ki bekliyoruz sinirleniyorum sabrım tükendi bekliyemiyorum bndinamicTeam' Alıntı:Yap lan o zaman hadi aynısını yapamazsan en adi ...........05ens05' Alıntı:Arif2134' Alıntı:05ens05' Alıntı:Arif2134' Alıntı:lan gevşek hangi gün memory yalan söylediğini gördün ********
3 günde yaparım ben