Depo Dword v6.9.7 [Trailer-New Best Features Catch Player!]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
karakorsan23' Alıntı:
05ens05' Alıntı:
Arif2134' Alıntı:
05ens05' Alıntı:
Arif2134' Alıntı:
lan gevşek hangi gün memory yalan söylediğini gördün ********

kardeş ayın 18 de acılcak dedi 22 si oldu ne atarsın sen

Ne Yapsın hile kodlamak zor kolaysa sen kodla

3 günde yaparım ben
3 Günde hack yapıyorsan ne diye dileniyorsun. Yürü git kendi hackini kendin yap. Ben olsam seni banlardım. Yapılan işi kimse küçümseyemez.

mucoumut06' Alıntı:
dinamicTeam' Alıntı:
05ens05' Alıntı:
Arif2134' Alıntı:
Ne Yapsın hile kodlamak zor kolaysa sen kodla

3 günde yaparım ben
Yap lan o zaman hadi aynısını yapamazsan en adi ...........

Çok zorsa zaman vermıceklerdi.1 gün sonra diyorlar . Sonra ki gün yine 1 gün sonra. Milleti boştan yere bekletıyorlar.Vaktinde yapmıyorlarsa zaman vermesınler , Millet de beklemesin.
Adamların keyifleri bugün paylaşmak istemiyorlarsa paylaşmazlar. Seni veya beni veya diğerlerini bu konu ilgilendirmez. Yapmışta yapmamışta olabilirler. Bizim hack takıntımız yüzünden adamlar gündelik hayatını hiçe saysın diyorsun resmen. Ne kadar zavallısın.

Bak güzel anlayışsız kardeşim. Milleti bekletmek hoş bişeymi bana onu söyle.

Üye
9 HİZMET YILI
Saçma sapan yorum yapmak yerine adamların oraya ne yazdığını okusanız bak şimdi sadece bir şeyin %10 luk bir yapım aşaması kalmış yani en kısa zamanda yayınlayacaklardır. Biraz daha sabretin.

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Bence Hic Cıkmıcak Ve Preniumlar Yaralancak Bence Ama Korkulan Başımıza Gelmesin Yada Siteyi Bileek Kapatcaklar Süpriz Yapcaklar Bize

Yada Memoryhackersin Doğum gününü Bekliyolardır Sence Yada Şuan Nader11 Doğumgunun Yapıyolardır

Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
ADAMLAR YAZDI HİLE DE SORUN YOKMUŞ DAHA ÇOK ÖZELLİK EKLİYOLARMIŞ 80. SAYFAYA BAKIN

Eray000' Alıntı:
ADAMLAR YAZDI HİLE DE SORUN YOKMUŞ DAHA ÇOK ÖZELLİK EKLİYOLARMIŞ 80. SAYFAYA BAKIN

PARDON 81. SAYFA

Üye
9 HİZMET YILI
HADİ İNŞ BASE TARAMDA OLLUR BİDE RESLEME YAPILIRSA SUPER OLUR AMA ZORLAMA YOK BEKLEMEDEYİZ ....
;) ;) ;) ;)  

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
reslemesi silah alınca atması ve normal insana dönünce kafamızın eksik oldunu görüyolar hile sanıolar

bide nezamn cıkcak bence arkadaşlar süprüz yapcaklar

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
ohooo bende viyazdakı hile programları olsa direk süpercele atak yaparım sonra memoryhackerte yardımımza geliyomuş aha size gems hilesi olur ama wolfteamda böle bişey yok

düşünsene nakit hilesi var butun yeni cıkan herşeyi alırım be pedro gomes dirilş hepsi abatığımı bliyorum özür dilerim

Bu forum baya iyi diğer formlardan kullanımı kolay aq diğer sitelere bakıyorum nereye gircemi şarşırıyorum sanki araba sürüyorum her gecen kişiye soruyorum burası n ere diye eskiden ne güzel

resim koyuyoduk dosyyı secip şimdi gift koyuyoruz of

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...