Depo Dword v6.9.7 [Trailer-New Best Features Catch Player!]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
10 HİZMET YILI
mucoumut06' Alıntı:
karakorsan23' Alıntı:
05ens05' Alıntı:
Arif2134' Alıntı:
05ens05' Alıntı:
kardeş ayın 18 de acılcak dedi 22 si oldu ne atarsın sen

Ne Yapsın hile kodlamak zor kolaysa sen kodla

3 günde yaparım ben
3 Günde hack yapıyorsan ne diye dileniyorsun. Yürü git kendi hackini kendin yap. Ben olsam seni banlardım. Yapılan işi kimse küçümseyemez.

mucoumut06' Alıntı:
dinamicTeam' Alıntı:
05ens05' Alıntı:
3 günde yaparım ben
Yap lan o zaman hadi aynısını yapamazsan en adi ...........

Çok zorsa zaman vermıceklerdi.1 gün sonra diyorlar . Sonra ki gün yine 1 gün sonra. Milleti boştan yere bekletıyorlar.Vaktinde yapmıyorlarsa zaman vermesınler , Millet de beklemesin.
Adamların keyifleri bugün paylaşmak istemiyorlarsa paylaşmazlar. Seni veya beni veya diğerlerini bu konu ilgilendirmez. Yapmışta yapmamışta olabilirler. Bizim hack takıntımız yüzünden adamlar gündelik hayatını hiçe saysın diyorsun resmen. Ne kadar zavallısın.

Bak güzel anlayışsız kardeşim. Milleti bekletmek hoş bişeymi bana onu söyle.

Asıl anlayışsız olan sizsiniz. Adam belki kişisel vakit geçirmek istiyor. Belki sıkıldı sürekli hackla uğraşmaktan ve denize yada tatile gitti. Siteyi kapatsa ne yapacaksın?

Üye
9 HİZMET YILI
Admin Bugün Hile Çıkmazsa Sitede Sıkıntı Çıkıcak Gibi Duruyor. :s :s :s

Üye
10 HİZMET YILI
Hile Link verin :(...

:)............................................................

Üye
9 HİZMET YILI
karakorsan23' Alıntı:
mucoumut06' Alıntı:
karakorsan23' Alıntı:
05ens05' Alıntı:
Arif2134' Alıntı:
Ne Yapsın hile kodlamak zor kolaysa sen kodla

3 günde yaparım ben
3 Günde hack yapıyorsan ne diye dileniyorsun. Yürü git kendi hackini kendin yap. Ben olsam seni banlardım. Yapılan işi kimse küçümseyemez.

mucoumut06' Alıntı:
dinamicTeam' Alıntı:
Yap lan o zaman hadi aynısını yapamazsan en adi ...........

Çok zorsa zaman vermıceklerdi.1 gün sonra diyorlar . Sonra ki gün yine 1 gün sonra. Milleti boştan yere bekletıyorlar.Vaktinde yapmıyorlarsa zaman vermesınler , Millet de beklemesin.
Adamların keyifleri bugün paylaşmak istemiyorlarsa paylaşmazlar. Seni veya beni veya diğerlerini bu konu ilgilendirmez. Yapmışta yapmamışta olabilirler. Bizim hack takıntımız yüzünden adamlar gündelik hayatını hiçe saysın diyorsun resmen. Ne kadar zavallısın.

Bak güzel anlayışsız kardeşim. Milleti bekletmek hoş bişeymi bana onu söyle.

Asıl anlayışsız olan sizsiniz. Adam belki kişisel vakit geçirmek istiyor. Belki sıkıldı sürekli hackla uğraşmaktan ve denize yada tatile gitti. Siteyi kapatsa ne yapacaksın?
Kendımı zor tutuyorum bişey dememek için.Tatile gitmiş olsa zaten derler. Kişisel vakit geçirmek isterlerse söylerler.Vakit verip , bu vakite uymamaları söz konusu.

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar hala beklemekte ısrarcısınız bugün veya yarın gelir adamlar zaten bizim için uğraşıyorlar lütfen biraz daha sabır.

Üye
9 HİZMET YILI
ustalar1243' Alıntı:
Biraz Sabırlı Olun Bugun Yarın Cıkar Rahat Olun Biraz

Yaw cok duyduk bu lafalrı yalan söleme :mad: :mad: :mad:

bugun ve yarın cıkacagını hiç sammıyorum cıksaydı şimdiye cıkardı bence yalan

Üye
10 HİZMET YILI
abı ya bıze ne zaman cıkıcagını soyleyın baska bısey ıstemıyoruz bı acıklaama yapın ama

Üye
10 HİZMET YILI
musa123123' Alıntı:
abi lütfen hemen çıksın yhaaaaaaaaaaa

Kardeş adamlar yeni özellikler ekliyoruz dedi biraz sabredin ya.Adamlar bizim için uğraşıyorlar.

uyun74333' Alıntı:
abı ya bıze ne zaman cıkıcagını soyleyın baska bısey ıstemıyoruz bı acıklaama yapın ama

Kardeş adamlar hileye yeni özellik eklemek ile uğraşıyorlar. 2 saat size cevap mı yazsınlar biraz sabır ya

Üye
9 HİZMET YILI
aga hileyi yapıyosunuz eyvallahta ama bole yapmayın ya valla bi karakter silah hilesi bide takla yeter herkese uçma ölümsüzlük gerek yok o kadarına oyununbokunu çıkarıyolar ozmn

HİLENİNDE BOKU ÇIKTI AQ HAHSDHASHAHHAHAHAHAHHA

gamedork32' Alıntı:
aga hileyi yapıyosunuz eyvallahta ama bole yapmayın ya valla bi karakter silah hilesi bide takla  yeter herkese uçma ölümsüzlük gerek yok o kadarına oyununbokunu çıkarıyolar ozmn

HİLENİNDE BOKU ÇIKTI *** HAHSDHASHAHHAHAHAHAHHA

HA BUNU VELETLER İÇİN SÖYLÜYORUM HERZAMN BASE TARIYOLAR ÖLMÜYOLAR VELET OLDUKLARI İÇİN BEN SAHSEN KERAKTER +SİLAHLA OYNUYOM OLUNCEDE ZORUMA GİTMİYO DİREK ÖLÜMSÜZLÜK AÇMIYOM YANİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...