gamedork32' Alıntı:aga hileyi yapıyosunuz eyvallahta ama bole yapmayın ya valla bi karakter silah hilesi bide takla yeter herkese uçma ölümsüzlük gerek yok o kadarına oyununbokunu çıkarıyolar ozmn
HİLENİNDE BOKU ÇIKTI *** HAHSDHASHAHHAHAHAHAHHA
gamedork32' Alıntı:aga hileyi yapıyosunuz eyvallahta ama bole yapmayın ya valla bi karakter silah hilesi bide takla yeter herkese uçma ölümsüzlük gerek yok o kadarına oyununbokunu çıkarıyolar ozmn
HİLENİNDE BOKU ÇIKTI *** HAHSDHASHAHHAHAHAHAHHA
HA BUNU VELETLER İÇİN SÖYLÜYORUM HERZAMN BASE TARIYOLAR ÖLMÜYOLAR VELET OLDUKLARI İÇİN BEN SAHSEN KERAKTER +SİLAHLA OYNUYOM OLUNCEDE ZORUMA GİTMİYO DİREK ÖLÜMSÜZLÜK AÇMIYOM YANİ
TunayKulbas123' Alıntı:ERAY onu Bizde Biliyoruz kardeşim ama ne zaman cıkıcak Tarih Yarın mı Bu Akşam mı onu bilmiyoruz![]()
ahmetbabag' Alıntı:Onaylayın Gençler Herkes Paylaşsın Bu yazıyı !!!qRonikPampa' Alıntı:Bir açıklama yapın isterseniz. Herkesin buna ihtiyacı var.
Gençler Az sabır Adamlar yeni özellikler yapıyor 1-2 güne çıkar sabretmeyi öğrenin azqRonikPampa' Alıntı:ahmetbabag' Alıntı:Onaylayın Gençler Herkes Paylaşsın Bu yazıyı !!!qRonikPampa' Alıntı:Bir açıklama yapın isterseniz. Herkesin buna ihtiyacı var.
Eyvallah kardesim. Bir açıklama yapsalar bari, çıkacağı konusunda şüphem yok lâkin en azından ne zaman çıkacağı veya ne zaman çıkabileceği hakkında bi yazı paylaşmaları herkes açısından iyi olur.
Tekrardan Teşekkürler![]()
Sabır ile alakalı bir sorunum yok kardesim. Sadece hilenin ne zaman çıkacağı konusunda bilgi vermelerini istedim keza verdilerde zaten. Allah onlardanda sizlerdende razı olsun.merke' Alıntı:Gençler Az sabır Adamlar yeni özellikler yapıyor 1-2 güne çıkar sabretmeyi öğrenin azqRonikPampa' Alıntı:ahmetbabag' Alıntı:Onaylayın Gençler Herkes Paylaşsın Bu yazıyı !!!qRonikPampa' Alıntı:Bir açıklama yapın isterseniz. Herkesin buna ihtiyacı var.
Eyvallah kardesim. Bir açıklama yapsalar bari, çıkacağı konusunda şüphem yok lâkin en azından ne zaman çıkacağı veya ne zaman çıkabileceği hakkında bi yazı paylaşmaları herkes açısından iyi olur.
Tekrardan Teşekkürler![]()