SuleymanAgaPvP
S
ya duzgunce link verin indiriyom yazı sarı oluyo reklama tıklıyom memoryhackers gelıyo anasayfaya gelıyom hala sarı
qRonikPampa' Alıntı:Sabır ile alakalı bir sorunum yok kardesim. Sadece hilenin ne zaman çıkacağı konusunda bilgi vermelerini istedim keza verdilerde zaten. Allah onlardanda sizlerdende razı olsun.merke' Alıntı:Gençler Az sabır Adamlar yeni özellikler yapıyor 1-2 güne çıkar sabretmeyi öğrenin azqRonikPampa' Alıntı:ahmetbabag' Alıntı:Onaylayın Gençler Herkes Paylaşsın Bu yazıyı !!!qRonikPampa' Alıntı:Bir açıklama yapın isterseniz. Herkesin buna ihtiyacı var.
Eyvallah kardesim. Bir açıklama yapsalar bari, çıkacağı konusunda şüphem yok lâkin en azından ne zaman çıkacağı veya ne zaman çıkabileceği hakkında bi yazı paylaşmaları herkes açısından iyi olur.
Tekrardan Teşekkürler![]()
Nader11ndeu' Alıntı:SweanSmile' Alıntı:Cok Sağolun İlk Yorum![]()
Bu saatte, yavaş olun :
Ayriyetten videoyu kaldırdım bazı hatalar keşvettim, yeniden upload ediyorum. Kanalımdan izleyebilirsiniz buraya geç koyarsam.
werewolf10' Alıntı:qRonikPampa' Alıntı:Sabır ile alakalı bir sorunum yok kardesim. Sadece hilenin ne zaman çıkacağı konusunda bilgi vermelerini istedim keza verdilerde zaten. Allah onlardanda sizlerdende razı olsun.merke' Alıntı:Gençler Az sabır Adamlar yeni özellikler yapıyor 1-2 güne çıkar sabretmeyi öğrenin azqRonikPampa' Alıntı:ahmetbabag' Alıntı:Onaylayın Gençler Herkes Paylaşsın Bu yazıyı !!!
Eyvallah kardesim. Bir açıklama yapsalar bari, çıkacağı konusunda şüphem yok lâkin en azından ne zaman çıkacağı veya ne zaman çıkabileceği hakkında bi yazı paylaşmaları herkes açısından iyi olur.
Tekrardan Teşekkürler![]()
sen adamsın adamın dıbı![]()
isaguven6400' Alıntı:daha gelmedi link bi sorun mu çıktı abi
SonYildizTR' Alıntı:Abi Cevap Verirsen Sevinirim Diriliş Karakterleri Varmı Hilede ?
purcilo455' Alıntı:tşkler eline sağlık hocam![]()