Depo Dword v6.9.7 [Trailer-New Best Features Catch Player!]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
10 HİZMET YILI
05ens05' Alıntı:
Ayıp okadar kişi bekletiyonuz gün söleyimde merak etmeyelim

Kardeş affedersin ama bunu söylemek zorundayım.Kardeş sen özürlü müsün adamlar ya yarın ya öbürsü gün ya da 1 ay sonra çıkar dedi hiç mi okumuyonuz ya yeter artık bu ne ya ne zaman çıkacak,ne zaman çıkacak adamlar uğraşıyorlar yani ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar yani ayıp ya sabretmeyi bilin bir kere.Bende çıkmasını istiyorum ama ben buraya ne zaman çıkacak diye yazı yazmıyorum gidip siteyi paylaşıyorum.Bu arada özürlü dediğim için özür dilerim bir anlık sinirlendim :(

uyun74333' Alıntı:
bende 6.9.6 calısıyor

kardeş bende de çalışıyor ama oyun odasında başlata basıp oyuna girerken wolftü kapanıyor.

Üye
10 HİZMET YILI
Bekledğimize değecek En iyisi Sizsiniz Reklamları bol tutun ki ayakta kalasınız :D

Üye
9 HİZMET YILI
ahmetare1907' Alıntı:
05ens05' Alıntı:
Ayıp okadar kişi bekletiyonuz gün söleyimde merak etmeyelim

Kardeş affedersin ama bunu söylemek zorundayım.Kardeş sen özürlü müsün adamlar ya yarın ya öbürsü gün ya da 1 ay sonra çıkar dedi hiç mi okumuyonuz ya yeter artık bu ne ya ne zaman çıkacak,ne zaman çıkacak adamlar uğraşıyorlar yani ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar yani ayıp ya sabretmeyi bilin bir kere.Bende çıkmasını istiyorum ama ben buraya ne zaman çıkacak diye yazı yazmıyorum gidip siteyi paylaşıyorum.Bu arada özürlü dediğim için özür dilerim bir anlık sinirlendim :(

uyun74333' Alıntı:
bende 6.9.6 calısıyor

kardeş bende de çalışıyor ama oyun odasında başlata basıp oyuna girerken wolftü kapanıyor.

ozaman yayınlamasınlar sorunmu ya

Üye
9 HİZMET YILI
beylet tüm hileler fix beklemeyin en az 1 aydaha çıkmaz yazıp yazıp durmayın

Üye
9 HİZMET YILI
aim bot bide wolf rush oto kasılma olmadan verin tm hadi cookkkkkkkkkkkkkkk sıkıldık

Üye
9 HİZMET YILI
hilelelr fix attı joygame umarım bugün cıkar iyi çalışmalar memory ailesi

Üye
10 HİZMET YILI
çok saolun sizin kadar iyi hile yapmayı bilen yok çok saolun ellerinize sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...