aynısını yaşıyorum ilk başlarda bende rahatlıkla kullanıyordum. Sanırım hilenin son güncellemesinden dolayı oyun bir şekilde hileyi fark ediyor olmalı ve ben çok aradım ancak sorunun çözümünü bulamadım. İnanıyorum Memory bunun sorunun bulucaktır beklemekteyiz.Xgincode dolarken wolftü durduruldu hatası alıyorum oyun kapanıyor. Tekrar oyuna girdiğinde silip yükle yazısı çıkıyor. Img klasöründe ana konuda bahsedilen dosyalar yok injection delayı 13 yapınca oyun clientfx hatası verip wolftü durduruldu diyor. İlk denediğimde rahatlıkla oynamıştım oyundan attı ve bir daha kullanamadım hileyi. Antivirüs kapalı sizce sebebi nedir yardımcı olabilir misiniz?
Sırf bu hile için defalarca silip indirdim oyunu umarım bir çözüm bulurlar sağlık olsunaynısını yaşıyorum ilk başlarda bende rahatlıkla kullanıyordum. Sanırım hilenin son güncellemesinden dolayı oyun bir şekilde hileyi fark ediyor olmalı ve ben çok aradım ancak sorunun çözümünü bulamadım. İnanıyorum Memory bunun sorunun bulucaktır beklemekteyiz.
mehmet3532 Olmaz Kardeş
IObit Uninstaller Diye Bişi Var Orda Son Kurulanlardan kaldır ii
Xgincode dolarken wolftü durduruldu hatası alıyorum oyun kapanıyor. Tekrar oyuna girdiğinde silip yükle yazısı çıkıyor. Img klasöründe ana konuda bahsedilen dosyalar yok injection delayı 13 yapınca oyun clientfx hatası verip wolftü durduruldu diyor. İlk denediğimde rahatlıkla oynamıştım oyundan attı ve bir daha kullanamadım hileyi. Antivirüs kapalı sizce sebebi nedir yardımcı olabilir misiniz?
loaderi açınca mı veriyor process hacker falan varsa sil.Benim Bilgisayar Da 0000000X5 HATASI VERİYO
NEDEN OLABİLİR AÇIKLARMISIN ADMİN LÜTFEN
Link atar mısın kardeşim c++ nınWOLFÜ ÇALIŞMAYI DURDURDU HATASINI ENTER BUGU YÜKLEDİĞİN İÇİN ALIRSIN VE OYUNU SİLİP BAŞTAN YÜKLE HATASININ ÇÖZÜMÜNÜDE ŞİMDİ VERECEM ÖNCELİKLE ÇALIŞMAYI DURDURDU HATASI İÇİN WOLFTEAMIN DOSYA KONUMU AÇIP ORDA CRESH.DLL VE CRES.DLL OLMASI LAZIM BUNLARI SİL ÇALIŞMAYI DURDURDU HATASI GİDER AYNI ZAMANDA OYUNU SİL BAŞTAN YÜKLE HATASIDA GİDER AMA O CRESH.DLL VE CRES.DLL DOSYALARI ORDA HER ZAMAN OLUR HER OYUNA GİRMENDE ONLARI SİL YOKSADA BİŞE YAPMAYIP OYUNA GİR AMA HER OYUNA GİRMEDEN ÖNCE KONTROL ET O DOSYALAR VARMI YOKMU DİYE VARSA SİL YOKSA OYUNA GİR GELELİM CLİENTFXDB HATASINA BU HATA İÇİN C++ YÜKLEMEN LAZIM BEN SANA ATARIM ŞİMDİDE MODERÖTÖRLER BUNU TROJAN GÖRÜR O YÜZDEN ATMIYORUM MEMORYHACKERS IN TEAMSPEAK SERVERİNE GİR VE ORDA BEN CLİENTFXDB HATASI ALIYORUM C++ LARI ATARMISINIZ DE ONLAR ATARLAR BEN HER ZAMAN TS DEYİM ZATEN ONLARI YÜKLE CLİENTFXDB HATAN ÇÖZÜLECEKTİR ÜŞENMEDİM YAZDIM Aq DOĞRU YAP BARİ
dostum sanırım sallıyorsun. Dediğin dosyaları silse bile oyuna giriş yaptıgında tekrar yüklenicek ve aynı hatayı verecektir ki bende aynı şekilde oldu dediğin malesef işe yaramaz bir uydurma.WOLFÜ ÇALIŞMAYI DURDURDU HATASINI ENTER BUGU YÜKLEDİĞİN İÇİN ALIRSIN VE OYUNU SİLİP BAŞTAN YÜKLE HATASININ ÇÖZÜMÜNÜDE ŞİMDİ VERECEM ÖNCELİKLE ÇALIŞMAYI DURDURDU HATASI İÇİN WOLFTEAMIN DOSYA KONUMU AÇIP ORDA CRESH.DLL VE CRES.DLL OLMASI LAZIM BUNLARI SİL ÇALIŞMAYI DURDURDU HATASI GİDER AYNI ZAMANDA OYUNU SİL BAŞTAN YÜKLE HATASIDA GİDER AMA O CRESH.DLL VE CRES.DLL DOSYALARI ORDA HER ZAMAN OLUR HER OYUNA GİRMENDE ONLARI SİL YOKSADA BİŞE YAPMAYIP OYUNA GİR AMA HER OYUNA GİRMEDEN ÖNCE KONTROL ET O DOSYALAR VARMI YOKMU DİYE VARSA SİL YOKSA OYUNA GİR GELELİM CLİENTFXDB HATASINA BU HATA İÇİN C++ YÜKLEMEN LAZIM BEN SANA ATARIM ŞİMDİDE MODERÖTÖRLER BUNU TROJAN GÖRÜR O YÜZDEN ATMIYORUM MEMORYHACKERS IN TEAMSPEAK SERVERİNE GİR VE ORDA BEN CLİENTFXDB HATASI ALIYORUM C++ LARI ATARMISINIZ DE ONLAR ATARLAR BEN HER ZAMAN TS DEYİM ZATEN ONLARI YÜKLE CLİENTFXDB HATAN ÇÖZÜLECEKTİR ÜŞENMEDİM YAZDIM Aq DOĞRU YAP BARİ
kardeş sabır olman gerekiyor her zaman o dosyaları sileceksin her gün ts deyim hatta şu an bile ts deyim konuşuyorlar bilmeden konuşma her girdiğinde sileceksin o dosyalarıdostum sanırım sallıyorsun. Dediğin dosyaları silse bile oyuna giriş yaptıgında tekrar yüklenicek ve aynı hatayı verecektir ki bende aynı şekilde oldu dediğin malesef işe yaramaz bir uydurma.
yav bilmeden konuşma diyorsun sabır falan diyorsun sanırım sıkıntı var sende hocamkardeş sabır olman gerekiyor her zaman o dosyaları sileceksin her gün ts deyim hatta şu an bile ts deyim konuşuyorlar bilmeden konuşma her girdiğinde sileceksin o dosyaları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?