Üye
NE ZAMAN BİTER PEKİ ?
Sofnyx icin zamanimiz yok suansoftynx için bir şey çıkarmıyacak mısınız dword lite mi kalıcak sadece ?
valla sana helal olsun sen gibi düşünen insan sayısı çok az millet hep daha fazlasını istiyolar sanki cebinden para çıkıyormuşçasınaTüm yaptıklarınız için teşekkür ederiz her güncellemde yeni özellikler ekleniyor hemde bu özellikler bedavaya bizlere sunuluyo bazı arkadaşalr utanmadan daha birsürü şey istiyo kardeşim ne güzel hile daha ne istiyonuz cebinizden para çıkmıo bugüne kadar gördüğüm en güzel hack sitesi memoryhackers çocukken hiç bilmezdim şimdi bunu iyice anladım tüm yapımcıların ellerine sağlık bu yeni eklenen silahlara eklenti eklemek hilede tam istediğim şey olmuş herşey için teşekkür ederim tüm yapımcılardan ALLAH razolsunne diyim başka bidaha böyle hile yapımcıları bulmak çok zor o kadar emek veriyolar hemde bunu emeğin karşılığını istemiolar Helal olsun be böyle devam
![]()
Direk 8.1 mi çıkıcak yoksa lite ilemi idare edicez?Sofnyx icin zamanimiz yok suan
inş dword vip 8.1 çıkar çünkü lite nin özelliği azDirek 8.1 mi çıkıcak yoksa lite ilemi idare edicez?
oh be benimki ban yemedi allahtan girmedim bugün ve dün hileyledword lite de gg hile kalmadı ban yedim zaten wolftü da bence bi ayar çek reis artık şu hileye![]()
ınsanllh yıldızda olrsn hakketn hakları odenmz admlarntesekkurler memoryhacker gurubu hakkınız odenmez sızın sayenızde carım sift tuptu ve 20 haftyada kartal oldu
yıl dıza gıdıyoruz ve yuva gıbıyı yendık
saol kardeşimvalla sana helal olsun sen gibi düşünen insan sayısı çok az millet hep daha fazlasını istiyolar sanki cebinden para çıkıyormuşçasına