Depo Dword v8.1 Update Details (Güncelleme Detayları)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Şuanlık onu çözmemiz mümkün gibi görünmüyor, fakat kurt vuruşu artık sadece sizde diyor. Adamda kurt vuruşu olarak gözükmüyor.

Kendisi otomatik yükseltilcek. Siz altın vs harcamayacaksınız tabiki.
Çok güzel aynı cold hack gibi yapmışsınız devamlarınızı bekliyorum

Üye
9 HİZMET YILI
aga sunucu seçme yerine geliyorum sunucuyu üzerine getirince tıklkamıyor çare bulabilirmisin buna lütfen aga video bişey yap
takipteyim

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
iyi güzel duyuru yapıyorsunuzda....10 kez yazdım..bir kez daha yazayım yönetici arkadaşlar şu kik hacka sınır koyun lütfennnnnnn... dword kullananlar birbirini atamasın lütfennnnnnnnnnn.. bebeler anasını belliyor oyunun.. 10 dakkada bir atılmaktan bıktım arkadaşlar.. lite 4 versiyonunu kullanıyorum.. geliyor bebe açmış. bütün öellikleri. bebeye ölmemek için ölümsüzlük açsam bile ahhh yasaklı eşya gönderip atıyor..gelde rahmet okuma..

Ajan1907
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Abi allah yardımcınız olsun kolay gelsin bilgilendirme için teşekkürler adamsın DwordTeam Adam <3

Üye
9 HİZMET YILI
Paşalar zulu Dword İçin Çalışmalar ne kadar sürer gözlerim kan çanağğı oldu.Sağlıcakla Kalın.Başarılar :)

Üye
8 HİZMET YILI
Abi bide kurtta ölünce bazen doğmuyor takılıyor onuda yapın nolur.

Üye
8 HİZMET YILI
çok kasıyor bir an önce hemen lütfen normal oyundaki gibi olsun en kısa zamanda ricam

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Hadi Hayırlısı Kolay Gelsin

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
iyi güzel duyuru yapıyorsunuzda....10 kez yazdım..bir kez daha yazayım yönetici arkadaşlar şu kik hacka sınır koyun lütfennnnnnn... dword kullananlar birbirini atamasın lütfennnnnnnnnnn.. bebeler anasını belliyor oyunun.. 10 dakkada bir atılmaktan bıktım arkadaşlar.. lite 4 versiyonunu kullanıyorum.. geliyor bebe açmış. bütün öellikleri. bebeye ölmemek için ölümsüzlük açsam bile ahhh yasaklı eşya gönderip atıyor..gelde rahmet okuma..
Düşünebiliriz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...