Dword vip hack güc slotu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Arkadaslar bende vampir takla 3 dögme var. Bunları takmak için real inventory açsam olurmu bende güc slotu yok hileyle böke bi çözüm buldum ama real inventory açıyorum dögmelerim pencelerim kayboluyor

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Real Envanteri Kampa Gırdıkten Sonra Aç.Hem Esyaların Takılı Olur Hemde guc slotların açık olmuş olur

Old Moderatör
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Kardeşim Real Envanter Açarsan Hepsi Kaybolur Fakat Slot Açarsan Kullanabilirsin.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
VariouS' Alıntı:
Real Envanteri Kampa Gırdıkten Sonra Aç.Hem Esyaların Takılı Olur Hemde guc slotların açık olmuş olur

3 dögme takıyom sıkıntı yok ama sıkıntı surda pence ve takla takamıyorum böle yapsam envanterindeki vampir ve taklayıda kullanabilirmiyim? Slotlarım açık değill

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
sanal38' Alıntı:
VariouS' Alıntı:

3 dögme takıyom sıkıntı yok ama sıkıntı surda pence ve takla takamıyorum böle yapsam envanterindeki vampir ve taklayıda kullanabilirmiyim?

Zaten Hilede Takla ÖZelliği Var.Taklayı Takmana Gerek Yok. O Zaman Eşyalarını Takıp Real ENvanteri Açmayı Dene :)

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
VariouS' Alıntı:
sanal38' Alıntı:
3 dögme takıyom sıkıntı yok ama sıkıntı surda pence ve takla takamıyorum böle yapsam envanterindeki vampir ve taklayıda kullanabilirmiyim?

Zaten Hilede Takla ÖZelliği Var.Taklayı Takmana Gerek Yok. O Zaman Eşyalarını Takıp Real ENvanteri Açmayı Dene :)

Desene penceyi takamıcaz slot yok :(

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
RedMen' Alıntı:
Kardeşim Real Envanter Açarsan Hepsi Kaybolur Fakat Slot Açarsan Kullanabilirsin.

Real inventory açmadan önce pençeleri yada dövmeleri yerleştirip açarsanız kaybolur fakat oyun içinde gözükür dövmeleriniz ve pençeleriniz. Ayriyetten fake olmaz ciddi anlamda gözükür ve ne özellik veriyorsa onu vereye devam eder  :hasta:

Üye
9 HİZMET YILI
nader11ndeu' Alıntı:
RedMen' Alıntı:

Real inventory açmadan önce pençeleri yada dövmeleri yerleştirip açarsanız kaybolur fakat oyun içinde gözükür dövmeleriniz ve pençeleriniz. Ayriyetten fake olmaz ciddi anlamda gözükür ve ne özellik veriyorsa onu vereye devam eder  :hasta:

Tamamda benim ejder setim var full ejder seti ve pençeyi takmak istiyorum real envanteri açtığımda güç kısmındaki eşyalarım kayboluyor :(

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
nader11ndeu' Alıntı:
RedMen' Alıntı:

Bende güc slotu yok ozaman en fazla 3 dögme takabilirim değilmişi?

Nader11ndeu Türkiyedeki hile portaları arasında en ilgili adminlerinden birisin tesekkür ederim bu arada hilede vurdugumuz hasarı arttırma varmı mesela 1.5 gibi felan colda böle bisi vardı umarım bundada vardır güc slotu 1 almam lazımıs galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...