- Yasaklandı
-
Seçkin Üye
resulalan21' Alıntı:Kardeş yöneticide açtım bu sefer xigncode dolduğu zaman kapanıyo açılmıyo
bilal36411' Alıntı:Kardeş oyuna girince atıyor ?
İzmirli™' Alıntı:Abi Benim Durumum Cok Karısık Simdi object-csh Dosyalarını Siliyom Oyuna Giriyor Ama Hemen Oyundan Atıyor object-csh Dosyalarını geri Yukluyom Senin Dedigin Gibi Ama Bu Seferde Xingcode Doluyo Oyuna Girmiyor Ne Yapamalıyım Abi Gozunu Seviyim Cevap yaz..
İzmirli™' Alıntı:Abi Benim Durumum Cok Karısık Simdi object-csh Dosyalarını Siliyom Oyuna Giriyor Ama Hemen Oyundan Atıyor object-csh Dosyalarını geri Yukluyom Senin Dedigin Gibi Ama Bu Seferde Xingcode Doluyo Oyuna Girmiyor Ne Yapamalıyım Abi Gozunu Seviyim Cevap yaz..
resulalan21' Alıntı:Kardeşim olmuyo birisi hayrına sadece HER VURUŞ KAFAYA hilesi yaparmı pls sadece onu istiyom
Prisoners' Alıntı:Yaw arkadaş Oyun Ekran gelmiyo sağda mı ne bişi doluyor oyun açılmıyo bişi olmuyo neden
HileliAdam851' Alıntı:resulalan21' Alıntı:Kardeşim olmuyo birisi hayrına sadece HER VURUŞ KAFAYA hilesi yaparmı pls sadece onu istiyom
Kardeş skype ekle Realgaming TRI polis resmi hariç hepsine yolla
Prisoners' Alıntı:Yaw arkadaş Oyun Ekran gelmiyo sağda mı ne bişi doluyor oyun açılmıyo bişi olmuyo neden
cshell object dosyalarını sildinmi sildiysen konu alanındaki linkden geri yükle setup yeniden kur
Prisoners' Alıntı:HileliAdam851' Alıntı:resulalan21' Alıntı:Kardeşim olmuyo birisi hayrına sadece HER VURUŞ KAFAYA hilesi yaparmı pls sadece onu istiyom
cshell object dosyalarını sildinmi sildiysen konu alanındaki linkden geri yükle setup yeniden kur
hatta vediğin linktekini yükledim ama olmuyo setubu kaldırdım kurdum olmadı başka yok yokmu ha [font=arial, sans-serif]Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapdan halledemez misin ? bilgisayarımna bağlan çöz[/FONT]
Bana Sadece Oyuna giriyorum lobide seçiyorum hileleri INSERT'ten sonra giriyorum harita geldikten sonra atıyor ?Prisoners' Alıntı:HileliAdam851' Alıntı:resulalan21' Alıntı:Kardeşim olmuyo birisi hayrına sadece HER VURUŞ KAFAYA hilesi yaparmı pls sadece onu istiyom
hatta vediğin linktekini yükledim ama olmuyo setubu kaldırdım kurdum olmadı başka yok yokmu ha [font=arial, sans-serif]Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapdan halledemez misin ? bilgisayarımna bağlan çöz[/FONT]
bilal36411' Alıntı:Kardeş oyuna girince atıyor ?
İzmirli™' Alıntı:ABİ BENDE ALPEMİX VERSEM OLURMU
SIKINTI YOK TW'DE VEREBİLİRİM SEN HANGİSİNİ İSTİYOSAN
Prisoners' Alıntı:Hileli adam TeamViewer gel yap kardeş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?