Dword vip hack Hata alanlar buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar Aşaya Hatanızı yazın yardım edicem eğer yapamassanız Teamviewer ile yaparım bugün işim yok :D

:yazı:

Kısaca oyun açılmama çözümü=

1- Dword setup yeniden kurun
2- wolftü dosya konumunu açın 
3- İMG klasörünü açın
4- içinde object-csh yoksa koray abinin linkinden object-csh indirip içine atın http://s9.dosya.tc/server/8gp7fs/cshell.rar.html 

Reklam onaylama = 

1- Zenmate türü programlar varsa kaldırın
2- Google ayarlara gelin en altta gelişmiş ayarlar var tıklayın ve yine en alta inin ayarları sıfırla diyin ve geçmişi silin
3- hileyi yönetici olarak çalıştırın 
4- sitede reklama tıklayın ve sitenin yine gelmesini bekleyin geldikden sonra en üstteki memoryhackers yazısına tıklayın veya F5 ile yenileyin

:indir:

CSH-OBJ indir= http://s9.dosya.tc/server/8gp7fs/cshell.rar.html 

Virüstotal= https://www.virustotal.com/tr/url/9c653a57940b49fba50cab4233f3fd4fffee9598eb736baf128ec48be941acd1/analysis/1472545006/

Link alıntıdır Koray abi linki paylaşmış 

koray abi linkini aldım kusura bakma :D

Üye
9 HİZMET YILI
Abi Benim Durumum Cok Karısık Simdi object-csh Dosyalarını Siliyom Oyuna Giriyor Ama Hemen Oyundan Atıyor object-csh Dosyalarını geri Yukluyom Senin Dedigin Gibi Ama Bu Seferde Xingcode Doluyo Oyuna Girmiyor Ne Yapamalıyım Abi Gozunu Seviyim Cevap yaz.. :(

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
bilal36411' Alıntı:
Kardeş oyuna girince atıyor ? :(

IMG dosyasının içindeki cshell ve object dosyalarını silip tekrar deneyin.

İzmirli™' Alıntı:
Abi Benim Durumum Cok Karısık Simdi object-csh Dosyalarını Siliyom Oyuna Giriyor Ama Hemen Oyundan Atıyor object-csh Dosyalarını geri Yukluyom Senin Dedigin Gibi Ama Bu Seferde Xingcode Doluyo Oyuna Girmiyor Ne Yapamalıyım Abi Gozunu Seviyim Cevap yaz.. :(

Dosyaları sildikten sonra oyunu Yönetici Olarak açmayı deneyin.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
İzmirli™' Alıntı:

Skype verirsen yardımcı olurum

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
resulalan21' Alıntı:
Kardeşim olmuyo birisi hayrına sadece HER VURUŞ KAFAYA hilesi yaparmı pls sadece onu istiyom

Kardeş skype ekle Realgaming TRI polis resmi hariç hepsine yolla

Prisoners' Alıntı:
Yaw arkadaş Oyun Ekran gelmiyo  sağda mı ne bişi doluyor oyun açılmıyo bişi olmuyo neden

cshell object dosyalarını sildinmi sildiysen konu alanındaki linkden geri yükle setup yeniden kur

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
HileliAdam851' Alıntı:
resulalan21' Alıntı:
Kardeşim olmuyo birisi hayrına sadece HER VURUŞ KAFAYA hilesi yaparmı pls sadece onu istiyom

Prisoners' Alıntı:
Yaw arkadaş Oyun Ekran gelmiyo  sağda mı ne bişi doluyor oyun açılmıyo bişi olmuyo neden

cshell object dosyalarını sildinmi sildiysen konu alanındaki linkden geri yükle setup yeniden kur

hatta vediğin linktekini yükledim ama olmuyo setubu kaldırdım kurdum olmadı başka yok yokmu ha [font=arial, sans-serif]
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
 dan halledemez misin ? bilgisayarımna bağlan çöz :D
[/FONT]

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Prisoners' Alıntı:
HileliAdam851' Alıntı:
resulalan21' Alıntı:

Prisoners' Alıntı:

hatta vediğin linktekini yükledim ama olmuyo setubu kaldırdım kurdum olmadı başka yok yokmu ha [font=arial, sans-serif]
[/FONT]

Tv ver

Üye
9 HİZMET YILI
Prisoners' Alıntı:
HileliAdam851' Alıntı:
resulalan21' Alıntı:

Prisoners' Alıntı:

[/FONT]
Bana Sadece Oyuna giriyorum lobide seçiyorum hileleri INSERT'ten sonra giriyorum harita geldikten sonra atıyor ?

Üye
9 HİZMET YILI
http://s9.dosya.tc/server/8gp7fs/cshell.rar.html bunu indirip IMG dosyasındaki Chel Obj ile degiştir kardeşim bende öyle oldu Başarılar :)

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
bilal36411' Alıntı:
Kardeş oyuna girince atıyor ? :(

Yönetici olarak çalıştır bide setup u yeniden kur sonra wolftü img klasörüne linki indirip içindekileri at

İzmirli™' Alıntı:
ABİ BENDE ALPEMİX VERSEM OLURMU

SIKINTI YOK TW'DE VEREBİLİRİM SEN HANGİSİNİ İSTİYOSAN

tv daha iyi olur :D

Prisoners' Alıntı:
Hileli adam TeamViewer  gel yap kardeş

Teamviever ver girim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...