- Yasaklandı
-
Seçkin Üye
TUN4H4N' Alıntı:KARDEŞ OLMADI KONU YARARLI DEİL
İzmirli™' Alıntı:Tm Abi Ben Sana Ozel Mesajdan Atıyom TW Tamammı Abi
ROJMAR_RD' Alıntı:Oyundan atıyor Yardım et
ya kalkmasaHileliAdam851' Alıntı:TUN4H4N' Alıntı:KARDEŞ OLMADI KONU YARARLI DEİL
sorun neydi kardeş
İzmirli™' Alıntı:Tm Abi Ben Sana Ozel Mesajdan Atıyom TW Tamammı Abi
tamamdır kardeşim
Skype= The RealGamingTRI
ROJMAR_RD' Alıntı:Oyundan atıyor Yardım et
Verdim linkden Koray abinin cshell - object dosyasını indir wolftü dosya konumunu aç img klasörünün içine at deyiştir de ve setup yeniden kur özellikler de yüksek dpı ölçeklendirmeyi devre dışı bırakın kutucunu işaretle ve yönetici oalrak çalıştır hileyi oyuna gir sorun kalkdı
kardeş konu gayet yararlı kaç kişiye yardım ettim sen yapamamışsındır eğer tv verirsen yardımcı olurum veya skype ekle The RealGamingTRI
nemesis007' Alıntı:Bnede herşey normal sadece xincode dolarken loeder program baslatilamadi diyo hile acilmiyo kapaniyo
ROJMAR_RD' Alıntı:Yararı Dokunmadı Gine Atıyor
judasmaster21' Alıntı:Beyler Bende Log veriyor lÜTFEN YARDIMCI OLUN SİLDİM TEKRAR YÜKLEDİM İMG DEKİ DOSYALARI HALLETİM OLMUYOR DELİ OLUCAM EVDE
VAR HOCAM SANA NASIL İLETEBİLİRİM 2 SİDE VARHileliAdam851' Alıntı:judasmaster21' Alıntı:Beyler Bende Log veriyor lÜTFEN YARDIMCI OLUN SİLDİM TEKRAR YÜKLEDİM İMG DEKİ DOSYALARI HALLETİM OLMUYOR DELİ OLUCAM EVDE
tv veya skype varmı
judasmaster21' Alıntı:VAR HOCAM SANA NASIL İLETEBİLİRİM 2 SİDE VARHileliAdam851' Alıntı:judasmaster21' Alıntı:Beyler Bende Log veriyor lÜTFEN YARDIMCI OLUN SİLDİM TEKRAR YÜKLEDİM İMG DEKİ DOSYALARI HALLETİM OLMUYOR DELİ OLUCAM EVDE
tv veya skype varmı
Sami07' Alıntı:Hatamı Cözene rep vercem iste MhLoaderTR Açınca Bu HAta veriyor :K32QueryWorkingSetEx yordam giriş noktası, KERNEL32.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı
emreoyunda66' Alıntı:ben sadece loaderi yesil yapamıyorum help
emreoyunda66' Alıntı:ben sadece loaderi yesil yapamıyorum help
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?