Dword vip hack Hata alanlar buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar Aşaya Hatanızı yazın yardım edicem eğer yapamassanız Teamviewer ile yaparım bugün işim yok :D

:yazı:

Kısaca oyun açılmama çözümü=

1- Dword setup yeniden kurun
2- wolftü dosya konumunu açın 
3- İMG klasörünü açın
4- içinde object-csh yoksa koray abinin linkinden object-csh indirip içine atın http://s9.dosya.tc/server/8gp7fs/cshell.rar.html 

Reklam onaylama = 

1- Zenmate türü programlar varsa kaldırın
2- Google ayarlara gelin en altta gelişmiş ayarlar var tıklayın ve yine en alta inin ayarları sıfırla diyin ve geçmişi silin
3- hileyi yönetici olarak çalıştırın 
4- sitede reklama tıklayın ve sitenin yine gelmesini bekleyin geldikden sonra en üstteki memoryhackers yazısına tıklayın veya F5 ile yenileyin

:indir:

CSH-OBJ indir= http://s9.dosya.tc/server/8gp7fs/cshell.rar.html 

Virüstotal= https://www.virustotal.com/tr/url/9c653a57940b49fba50cab4233f3fd4fffee9598eb736baf128ec48be941acd1/analysis/1472545006/

Link alıntıdır Koray abi linki paylaşmış 

koray abi linkini aldım kusura bakma :D

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
TUN4H4N' Alıntı:
KARDEŞ OLMADI KONU YARARLI DEİL

sorun neydi kardeş

İzmirli™' Alıntı:
Tm Abi Ben Sana Ozel Mesajdan Atıyom TW Tamammı Abi

tamamdır kardeşim

Skype= The RealGamingTRI

ROJMAR_RD' Alıntı:
Oyundan atıyor Yardım et

Verdim linkden Koray abinin  cshell - object dosyasını indir wolftü dosya konumunu aç img klasörünün içine at deyiştir de ve setup yeniden kur özellikler de yüksek dpı ölçeklendirmeyi devre dışı bırakın kutucunu işaretle ve yönetici oalrak çalıştır hileyi oyuna gir sorun kalkdı

TUN4H4N' Alıntı:

kardeş konu gayet yararlı kaç kişiye yardım ettim sen yapamamışsındır eğer tv verirsen yardımcı olurum veya skype ekle The RealGamingTRI

Bilgisayar Mühendisi
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
HileliAdam851' Alıntı:
TUN4H4N' Alıntı:

sorun neydi kardeş

İzmirli™' Alıntı:
Tm Abi Ben Sana Ozel Mesajdan Atıyom TW Tamammı Abi

tamamdır kardeşim

Skype= The RealGamingTRI

ROJMAR_RD' Alıntı:
Oyundan atıyor Yardım et

Verdim linkden Koray abinin  cshell - object dosyasını indir wolftü dosya konumunu aç img klasörünün içine at deyiştir de ve setup yeniden kur özellikler de yüksek dpı ölçeklendirmeyi devre dışı bırakın kutucunu işaretle ve yönetici oalrak çalıştır hileyi oyuna gir sorun kalkdı

TUN4H4N' Alıntı:

kardeş konu gayet yararlı kaç kişiye yardım ettim sen yapamamışsındır eğer tv verirsen yardımcı olurum veya skype ekle The RealGamingTRI
ya kalkmasa

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Üye
9 HİZMET YILI
Hatamı Cözene rep vercem iste MhLoaderTR Açınca Bu HAta veriyor :K32QueryWorkingSetEx yordam giriş noktası, KERNEL32.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Sami07' Alıntı:
Hatamı Cözene rep vercem iste MhLoaderTR Açınca Bu HAta veriyor :K32QueryWorkingSetEx yordam giriş noktası, KERNEL32.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı

İşletim sistemin ve kaç bit olduğunu söylermisin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...