Dword vip hack Hata alanlar buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar Aşaya Hatanızı yazın yardım edicem eğer yapamassanız Teamviewer ile yaparım bugün işim yok :D

:yazı:

Kısaca oyun açılmama çözümü=

1- Dword setup yeniden kurun
2- wolftü dosya konumunu açın 
3- İMG klasörünü açın
4- içinde object-csh yoksa koray abinin linkinden object-csh indirip içine atın http://s9.dosya.tc/server/8gp7fs/cshell.rar.html 

Reklam onaylama = 

1- Zenmate türü programlar varsa kaldırın
2- Google ayarlara gelin en altta gelişmiş ayarlar var tıklayın ve yine en alta inin ayarları sıfırla diyin ve geçmişi silin
3- hileyi yönetici olarak çalıştırın 
4- sitede reklama tıklayın ve sitenin yine gelmesini bekleyin geldikden sonra en üstteki memoryhackers yazısına tıklayın veya F5 ile yenileyin

:indir:

CSH-OBJ indir= http://s9.dosya.tc/server/8gp7fs/cshell.rar.html 

Virüstotal= https://www.virustotal.com/tr/url/9c653a57940b49fba50cab4233f3fd4fffee9598eb736baf128ec48be941acd1/analysis/1472545006/

Link alıntıdır Koray abi linki paylaşmış 

koray abi linkini aldım kusura bakma :D

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
HileliAdam851' Alıntı:
emreoyunda66' Alıntı:
benimkide oyle kardesim bir turlu yesil olmuyor :(

Sarı oldukdan sonra   tıkla yeniden siteye yönlendircek yukardaki memoryhackers yazısına tıkla yeşil olacaktır

İzMRLi35™' Alıntı:
Beyler Yaaaaa Kırmızıdan Bir Turlu Yesile Ceviremedim Bana Alpemix Tenn Yapacak Varmı Yaaa Lutfen Yaaaa Sabahtan Beri Ugrasıyom Lutfenn Yapacaklar Yardım Etsin ... :(

dword yönetici olarak çalıştır siteye yönlendircek giriş yap sarı olacak sonra   tıkla ve tekrar siteye yönlendircek memoryhackers yazısına tıkla yeşil olacak :)

Olmuyo İşte TeamWiewer Yada Alpemix Versem Yaparmısn

Üye
9 HİZMET YILI
Hileyi açıyorum oyuna giriş yapıyorum res atılmıyor ve silahı da yere atamıyorum (Edvanter Hack açmıyorum,izleme ve always headshot açık sadece)

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Sami07' Alıntı:
MuhammeDalgali' Alıntı:
Sami07' Alıntı:
Hatamı Cözene rep vercem iste MhLoaderTR Açınca Bu HAta veriyor :K32QueryWorkingSetEx yordam giriş noktası, KERNEL32.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı

İşletim sistemin ve kaç bit olduğunu söylermisin?

aslında bu benim bilgisayarım değil en yakın arkadaşımın bilgisayarı 32 bit ve Windows Vista dır yardımcı oluran mutlu olurum teşekküler şimdiden

https://download.dll-files.com/00bf1bf1b779ce1af41371426821e0c2/kernel32.zip?ejBJdllkY2NQRnAwM24zNTZKNmxqQT09

bu dosyayı indir sonra rardan çıkart içindeki dll dosyasını C:\Windows\System32 nin içine at

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
DOSTUM BEN YAZILARI FELAN YEŞIL YAPIYORUM AMA OYUNA GIRER GIRMEZ ATIYOR SETUPU KAC KERE YÜKLEDIM TEKRARDAN AMA OLMUYOR

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
ByAlqueS' Alıntı:
DOSTUM BEN YAZILARI FELAN YEŞIL YAPIYORUM AMA OYUNA GIRER GIRMEZ ATIYOR SETUPU KAC KERE YÜKLEDIM TEKRARDAN AMA OLMUYOR

wolftü dosya konumunu aç . IMG klasörüne gir . Cshell.dll ve Object.lto dosyası yoksa oyunu tekrar yükleyin . eğer varsa Cshell.dll ve Object.lto yu silip bide öyle girmeyi deneyin . 
Eğer bu çözüm olmazsa aşağıdaki çözümleri yapın ;
  • net framework 4.0 yükleyin .
  • net framework 4.5 yükleyin .
  • directx 9 yükleyin .
  • directx 11 yükleyin .
  • antivirüs programı ile TAM VİRÜS KORUMASI yapın . ( yaptıktan sonra windows güvenlik duvarı , windows update , zenmate , adblock ve virüs programlarını kapatın .) ( Bu İşlemi Yaptıktan Sonra Bilgisayarı Yeniden Başlatın. )
  • Son Çözüm Formatdır :D
Yardımcı Olabildiysem Sevindim :)

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
NovaBreak' Alıntı:
ByAlqueS' Alıntı:

wolftü dosya konumunu aç . IMG klasörüne gir . Cshell.dll ve Object.lto dosyası yoksa oyunu tekrar yükleyin . eğer varsa Cshell.dll ve Object.lto yu silip bide öyle girmeyi deneyin . 
  • directx 9 yükleyin .
  • directx 11 yükleyin .
  • antivirüs programı ile TAM VİRÜS KORUMASI yapın . ( yaptıktan sonra windows güvenlik duvarı , windows update , zenmate , adblock ve virüs programlarını kapatın .) ( Bu İşlemi Yaptıktan Sonra Bilgisayarı Yeniden Başlatın. )

Kardeşim cshell.dll ve object.ito silerse zaten atar oyun csh ile obj olmassa hile log hatası verir onlar bypass gibi birşey

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
HileliAdam851' Alıntı:
NovaBreak' Alıntı:
ByAlqueS' Alıntı:

• directx 9 yükleyin .
  • directx 11 yükleyin .

Kardeşim cshell.dll ve object.ito silerse zaten atar oyun csh ile obj olmassa hile log hatası verir onlar bypass gibi birşey

valla bendede oluyodu  cshell.dll ve object.ito silince girdi oyuna ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...