beskann' Alıntı:Bunu Kurucular Modlar Okusun/Ben Bu Hackı Çok Sevdim Süper Bişi Ve VİRÜSSÜZ Bilgisayarınız Yavaşlamaz Olursada Öyle Birşey Bilgisayarınızın Bilmemnelerini Güncelleğin Ekran kartı Değiştirin vb. Ama En Önemlisi [Ben Windows 10 Kurdum][Ve Hack Onda Açılmıyo][Ve Bir diğer Düşüncem İse Bu Belki Güncelleme Gelmiştir](Dedimki belki bir Yazılım Hatası olmuştur Dedim 'MHLog' Açtım Ve /Guncelleme Kontrolu Yapiliyor..
Yeni Bir Guncelleme Bulundu.
Aktif Versiyon : 1.4 ©indirilen Versiyon : <!DOCindirilen Dosya Adi : MHLoader<!DOCTYPE HTLutfen indirilen Rar Arsivinden Yeni Dosyalari Cikartiniz Eski Dosyalari Siliniz.
Config Ayarlarinizi Kontrol Ediniz.
Baglanti Hatasi : Hata kodu = 0xaf33dc\Falan Lütfen Yardım
#MorpHeus' Alıntı:bı bakarmısın kardes hileyle ilgili bisey sprcam sana
ProExper71' Alıntı:hile güzel ama bağzı forumlara girişi engelliyo onu kaldırımısınız bunun yüzünden format atmıştım gine bu sorun oldu lütfen çözümünü söyleyin !![]()
ProExper71' Alıntı:hayır o manada değil ben hep bu forumdayım ama bağzı dosyalar diğer forumlarda hostta silinmiyo gerçekten profesyonelsiniz tebrik ederimİoz' Alıntı:ProExper71' Alıntı:hile güzel ama bağzı forumlara girişi engelliyo onu kaldırımısınız bunun yüzünden format atmıştım gine bu sorun oldu lütfen çözümünü söyleyin !![]()
sitenemi giriş yapamadın![]()
![]()