Dword Vip Hack v7.0 Real Envanter Hatası ve Çözümü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emektar Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
:yazı:
Öncelikle Selamun Aleyküm;

Arkadaşlar bu " Dword Vip Hack v7.0 " Hilemizde " Real Envanter " olayında herşey tamam oyuna envantere giriyoruz, silahları yerleştirip " EDS " geçip sonra " Geri " yapıyoruz.Fakat envanter olayı sıfırlanıyor ve olmuyor bunun için çözüm varmıdır?Farklı hesaplarla denedim silip yükledim oyunu 3. defa kurusum geçen gün kurmuştum zaten, Yöneticilerden bilgi almak istiyorum, umarım cevaplanır..

:not:

Windows 10'da çalışmıyor demiştiniz konuda, biz bi kaç arkadaş denedik ve oldu( LazHayalet vs.) Bazı Windows 10 bilgisayarlarda çalıştığını gördük ve bildirmek istedik.

:not:

ÇÖZÜM : Envanter slotları dizdikten sonra ilk önce Normal çıkış butonundan çıkmayı deneyeceksin Çıkmayacak Silahlar Kaydolacak Sonra EDSDen çıkış yap sorun kalmaz.

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
RE: Dword Vip Hack v7.0 Real Envanter Hatası

Bizzat Kendim Denedim ve Hilede Hiç Bir Sorun Yok İsteyene Video Kanit Çekilir. İyi Forumlar

Emektar Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI

LazHayalet' Alıntı:
Bizzat Kendim Denedim ve Hilede Hiç Bir Sorun Yok İsteyene Video Kanit Çekilir. İyi Forumlar

En iyisi bir video cekip paylaşmamızdır, Windows 10'da bazı bilgisayarlarda çalıştığına dair kanıt olarak :)

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI

Hatanın sebebi Basit : Envanter slotları dizdikten sonra ilk önce Normal çıkış butonundan çıkmayı deneyeceksin Çıkmayacak Silahlar Kaydolacak Sonra EDSDen çıkış yap sorun kalmaz.

Emektar Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI

LeftSpace' Alıntı:
Hatanın sebebi Basit : Envanter slotları dizdikten sonra ilk önce Normal çıkış butonundan çıkmayı deneyeceksin Çıkmayacak Silahlar Kaydolacak Sonra EDSDen çıkış yap sorun kalmaz.

Deniyorum, umarım olur.
Not : Oldu, teşekkür ederim.

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI

Windows 10 Sistemlerde Çalışmıyor Yani en azından bizim Test Yaptıgımız sistemde . ama Windows 10 sorunu düzeltilicek

Emektar Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI

LeftSpace' Alıntı:
Windows 10 Sistemlerde Çalışmıyor Yani en azından bizim Test Yaptıgımız sistemde . ama Windows 10 sorunu düzeltilicek

Biz LazHayalet ile deneme yaptık gayet güzel calısıyor ( Windows 10 kullanıyor. )

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI

sen ıkı kereç kıs yerıne tıkla sonra eds sonra yne çks ole ypnca gıdmıyo ama 2 kere çkıs yrne 2 (2)

Emektar Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI

Serkan1905' Alıntı:
sen ıkı kereç kıs yerıne tıkla sonra eds sonra yne çks ole ypnca gıdmıyo ama 2 kere çkıs yrne 2 (2)

Çözüldü kardeşim..

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI

Cnaxy' Alıntı:
Serkan1905' Alıntı:

Çözüldü kardeşim..

tm neymıs :D

Cnaxy' Alıntı:
Serkan1905' Alıntı:

Çözüldü kardeşim..

tm neymıs :D

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Hatanın Çözümü Basit.İlk Önce Lobiye Donme Tusune Basıp SONRA EDS den Cıkıcaksınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...