Dword vip hackta sorunu olanlar baksın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Dwod hackta sorununuzu yorumanyazın cevap vermeye çalışırım olmadı ts gelirsnz twden hallederim hatalarınızı alalım :)

Üye
9 HİZMET YILI
mhmtcn3460' Alıntı:
Xigncode dolarken inject etmiyor ne yapmama lazım hi le aktif olmuyor yeşil doluyor ama gelmiyor

mrtotncl0' Alıntı:
sitedeki reklmlar gozukmuyor vırus programı yok vpn de yok

Kardeşim google chrome dan gir bide reklma engellme uzatıları vs varsa kaldır :)

aynısı bendede oldu bilgisayarı kapatıp aç %100 olur bendede arada oluyo :)

xtragyne1sts

X
oyuna giriyorum envanteirimi yapıyorum 1 kere geriye basıp ordan eds den çıkıyorum sonra lobide oyundan atıyor hiçbir hata vermeden işlemcim.

AMD ATHLON [TM] II X2 270 Processor 3.40 GHZ

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
1) "real inventory" hilesi açmadan "wolf ability x5" açtığımızda rakiplere pençelerin çoğu değmiyor ne şekilde olursa olsun ona vurmuyoruz sayıyor ("shot to player" ile denedim ama yinede olmadı rakibe gitmedi pençeler)

2) "real inventory" açtığımızda önceden takılı dahi olsa oyun içinde can ve enerji paketlerini takılı saymıyor gözükmüyor F - T basınca da  bir etki olmuyor

Cevaplarsanız memnun olurum teşekkürler

Üye
9 HİZMET YILI
kardeşim 12 mart sürümlü dword vip hack sürümünde oyundayken aşırı donmalar kasmalar başladı eski sürümde böyle bi sorun yoktu windows 8 64 bit kullanıyorun bi bkarsanız sevinirim :)

CastieLL' Alıntı:
Silahı ateşlerken aşırı kasma oluyor nasıl çözebilirim

haci aynı sorun bendede var ,windows 8 64 bit  eski sürüm sorunsuzdu bunda fena kasıyor

Üye
9 HİZMET YILI
Rar Dosyasını Açamıyorum [ Arşiv biçimi tanınamıyor veya arşiv hasarlı hatası alıyorum ] 7-zıp denedim aynı hata yardım acil

Üye
9 HİZMET YILI
bendeki sorun 'could not init clientfxdb' düzeltin :)

oyunu silip başta yükle diyor ne yapmalyım

oyunu silip başta yükle diyor ne yapmalyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...