Dword Vip hilede real ınventory sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar ben dün akşam Dword vip hack kullanırken real ınventory geliyordu bugun canım sıkıldı hileyi açtım oyuna girdim real ınventory e tıkladım sonra envantere girdim gelmedi belki bişey olmuştur dedim tekrar girdim yine olmadı bir kaç sefer denedim olmadı aynı sorunu yaşayan var mı ya da çözüm yolunu bilen varsa yardımcı olabilir mi ?

Üye
9 HİZMET YILI
bende de enventere gırıyo sılahları secıyom ama cıktıgımda envanterden sectıgım sılahlar kayboluyo ve yenıden secmek zorunda kalıyorum bunu baya denedım ama basarısız oldum

Üye
9 HİZMET YILI
hsyn999' Alıntı:
bende de enventere gırıyo sılahları secıyom ama cıktıgımda envanterden sectıgım sılahlar kayboluyo ve yenıden secmek zorunda kalıyorum bunu baya denedım ama basarısız oldum

hüseyin silahları seç lobiye dön e bas çıkmıyacak sonra eds ye gir çık kayıtlı oluyor

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
gençler ilk önce inventorye giriyorsunuz sonrada güç,ekipmana bastıktan sonra silaha basıyorsunuz silahları yerleştiriyorsunuz bomba bıçak hepsi olması lazım çıkmak için ise eds ye basarak çıkın silahlar kayıt olacak hileyi sorunsuzca kullanabilirsiniz.

Üye
9 HİZMET YILI
CoskunBey' Alıntı:
hsyn999' Alıntı:

hüseyin silahları seç lobiye dön e bas çıkmıyacak sonra eds ye gir çık kayıtlı oluyor

saolll

Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
test deneme test deneme

oldu sanırım böyle yapımca

link koruması var:D .mmory

http://memoryhackers.org/konu-dword-vip-hilede-real-inventory-sorunu.mh?pid=457885#pid457885

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...