Dword vip hackta sorunu olanlar baksın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Dwod hackta sorununuzu yorumanyazın cevap vermeye çalışırım olmadı ts gelirsnz twden hallederim hatalarınızı alalım :)

Üye
9 HİZMET YILI
serkann5888' Alıntı:
envantere silahları yerleştiriyorum tekrar çıkıp girdiğimde envantere silahlar yerleşmiş olmuyo çözüm lütfen
SİLAHLARI YERLEŞTİRDİKDEN SONRA ÇIKIŞ tüüna bi kere bas ondan sonra alışverişden eds ye gir sonra tekrar çıkışa bas silahlar durur yerinde

Üye
9 HİZMET YILI
metemli33' Alıntı:
serkann5888' Alıntı:
envantere silahları yerleştiriyorum tekrar çıkıp girdiğimde envantere silahlar yerleşmiş olmuyo çözüm lütfen
SİLAHLARI YERLEŞTİRDİKDEN SONRA ÇIKIŞ tüüna bi kere bas ondan sonra alışverişden eds ye gir sonra tekrar çıkışa bas silahlar durur yerinde

demek istedigi o degil oyundan çıktıgında envanter sıfırlanıyor diyor kaydolmuyor ya hani envanter

Üye
9 HİZMET YILI
Hileyle oyuna girdiğimde aşırı bir kasma oluyor hilesiz girdiğimde hiç bi problem yok ama bunun nedeni ne bilen biri varsa yardımcı olabilirmi ?

🇹🇭🇮🇸 🇮🇸 🇹🇭🇪 🇼🇦🇾
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
bazen oyuna girio oyunu silip tekrar yükleyin diyip atıo bazende direk cloud init clientfxdb hatası verio oyuna girmio ya bu güncelleme cok köyü oldu :(

Üye
9 HİZMET YILI
yardımcı olursan sevinirim rek lam onayını hiç bi şekilde alamadım sistem 1 de her şeyi yapıyorum yeşil oluyor yazılar sonra kapatıyorum o pencereyi
tekrar acıyorum yükleye bastığımda yine sistem 1 sistem 2 yazan pencere geliyor sistem 2 dede oluyor 1 dede bi el atarsanız sevinirim şimdiden ellerinize sağlık

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Başarısız - Bağlantı Hatası var

cihan147' Alıntı:
bazen oyuna girio oyunu silip tekrar yükleyin diyip atıo bazende direk cloud init clientfxdb hatası verio oyuna girmio ya bu güncelleme cok köyü oldu :(

cloud init clientfxdb oyunu silip yeniden yüklemen lazım başka çözüm yok

🇹🇭🇮🇸 🇮🇸 🇹🇭🇪 🇼🇦🇾
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
ya oyunu silip tekrar yükleyin dio ya bu ne delircem :mad:

abi burdan yazsanız ts yok bende ya sorunum oyuna girdigimde oyunu silip basstan yükleyin dio :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...