Dword vip hackta sorunu olanlar baksın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Dwod hackta sorununuzu yorumanyazın cevap vermeye çalışırım olmadı ts gelirsnz twden hallederim hatalarınızı alalım :)

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
oyunu silip tekrar yukledim ama hala could not init(05005403 bilmem ne bilmem ne su bellege ulasmaya calıstı read diyo sonra 1 gunluk ban yiyorum

Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Ya hacı hileyi yönetici olarak çalıstırıyorum Access violation Diye bi hata veriyo hileyi açıyo ama oyuna girdiğinde menü felan gelmiyor Çözümü varsa bi el atıver ?

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
darkmage' Alıntı:
Ya hacı hileyi yönetici olarak çalıstırıyorum Access violation Diye bi hata veriyo hileyi açıyo ama oyuna girdiğinde menü felan gelmiyor Çözümü varsa bi el atıver ?

Menü gelmiyorsa directx9  x11 indir

Üye
9 HİZMET YILI
UkalaHD' Alıntı:
darkmage' Alıntı:

Menü gelmiyorsa directx9  x11 indir

abi dword wolftü türkiye hilesini acıyorum daha hiç bir hileyi acmadan ban yiğyiorum lütfen yardım et

Üye
9 HİZMET YILI
A monitor has been found running in your system please unload it from memory and restart your program ben bu hatayı alıyorum bide hile inerken tıkılıyorum arşiv biçimi hasarlı veya bozuk dıyo team viverden çözersen sevınırım

Üye
9 HİZMET YILI
Kanka bu son güncellenen loader i indirdim Hileyi yaptım wolftü a girdim Oyuna basladığımda felaket bi kasma yapıyor
Önceki fix yiyen loader de kasmadan hileyle oynayabiliodum ama bu yeni loaderde bilgisayarımın özellikleri iyi olmasına rağmen felaket derecede kasıo Hile olmadan oyuna gırıs yapınca kasma falan olmuo
Bunun nedeni ne ve nasıl düzeltiriz sormak istiyorum
Bence sorun hilede olabilir
Cevaplarsan sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...