16 Şub 2017 #1 WhyBoluGG W Üye Katılım 16 Şub 2017 Mesajlar 16 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI ben hileyi calıştırıken xigncode dolarken hieyi calıştırıyorum ondan sonra bu hattayı alırum A debugger has been found running in your sytstem please unload it from memory and restart your program
ben hileyi calıştırıken xigncode dolarken hieyi calıştırıyorum ondan sonra bu hattayı alırum A debugger has been found running in your sytstem please unload it from memory and restart your program
16 Şub 2017 #2 Kinetiz K ☄ ☄ ☄ Süper Üye Katılım 11 Nis 2016 Mesajlar 605 Tepki puanı 22 Ödüller 9 10 HİZMET YILI Virüs Programını Kapat İşe Yaradıysa rep vermeyi unutma Oyla 0 Olumsuz oyla
16 Şub 2017 Konuyu başlatan #3 WhyBoluGG W Üye Katılım 16 Şub 2017 Mesajlar 16 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI kinetiz' Alıntı: Virüs Programını Kapat İşe Yaradıysa rep vermeyi unutma Genişletmek için tıklayın ... zaten kaplı kadeşim bu arada rep ver bana Oyla 0 Olumsuz oyla
kinetiz' Alıntı: Virüs Programını Kapat İşe Yaradıysa rep vermeyi unutma Genişletmek için tıklayın ... zaten kaplı kadeşim bu arada rep ver bana