Onaylı Üye
- Ödüller
- 4
pek 1 den fazla hesapla yapabılsek efsane olmaz mı yapabılırsen sabırsızlıkla beklıcem bu ozellıgı
Videoda ne yapıyorsam anlattığım gibi yap oyun penceremi bile ekranda nerede olduğuna dikkat edersen eksiksiz yaptığında diğerlerini de sorunsuz çalıştığını görürsünfakat önündeki balık yakalama ekranına tı
İleri seviyeye taşıdım balık botu projemi şuan onu hiç biyerde bulamazsınız çünkü paylaşmadım. Yeni versiyonum resime ihtiyaç duymuyor oyunun memory adreslerine veyahut dosyalarına ihtiyaç duymuyor. Bunun için baya uğraşmam gerekti. Bu sebeple algılanmanız çok zor. Bu konumdakinde de algılanmanız çok zor ama tam gelişmiş hali değil. Projemin yeni versiyonunu sürekli güncelliyorum bir çok eksikliği giderip iyileştirmeler yaptım, örn : balığın sadece kafasına headshot atması salisede kaçan balığın tepesinde bitmesi gibi etkili, sadece kullanıcının istediği balıkları filtreleyerek derleyip vermeyi düşünüyorum. Premium olarak mh trade hub üzerinden pazarlamayı planlıyorum. Soru / Sorun / Sıkıntı satışı yaptığım kişinin pcsine özel kodlayıp performansını en üst düzeyde tutarak yüksek verim almanısını sağlayacağım.Birden fazla yapmak isteyen arkadaşlara cevap olarak her bir bilgisayarda 1 tane açabilirsiniz.Sanalsunucu kurup 4 5 farklı hesap birden açıp yine balık kasabilirsiniz. Loglara yakalanmak istemiyorsanız günde 5 saatin üzerinde tutmayın, oyuncular tarafından makro kullandığınız anlaşıldığı zaman oyuncular genelde şikayetçi olup hesaplarınızı banlatıyor.@Razzere öncelikle yaptığın makro aşırı iyi çalışıyor ellerine ve emeğine sağlık yeni güncellemede ne getirmeyi düşünüyorsun ve tahmini ne zamana paylaşırsın.En azından balıkları kesmek ve işe yaramayan balıkları tutmaması için bir seçenek getirirsen tadından yenmez şimdiden ellerine sağlık
Bu arkadaşı şuan referans gösterip benim çaldığımı gözlerinle şahid olmuş gibi benim yapmadığımı belirterek iftira atmış oluyorsun.Öncelikle hileyi sen değil Lonca Demircisi isimli youtube hesabı kendi kanalında 3 yıl önce paylaştı, sen sadece decompile edip kaynak kodunu .exe'ye çevirdin. Kaynak kodları AutoHotkey dilinde yazıldı. Decompile etmesi ahk converter ile 2 saniyede yapılıyor. Programı kendine aitmiş gibi göstermen üzerken, zırh değiştirme özelliği eklemen hoş, binekten inme ve binme de ekleyebilirsin. Programın .exe haline çevrilmesi anti hile sistemleri tarafından daha kolay kara listeye alınmasını sağlar, bu da hesaplarınızın kolayca yasaklanmasına sebebiyet verir. Programı özgün haliyle .ahk dosyası olarak paylaşın.