Razzere Kendi Yaptığım Metin2 TR Balık Botu 2023!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
teşekkürler böyle bir bota ihtiyaç vardı

Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
Pvp içinde combo Macrosu gelir mi

Seçkin Üye
Ödüller
5
eline sağlık yararlı görünüyor

birgünbirpalyaçovarmış
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
2. ekranda bişeylerle uğraşırken çalışıtomu kral.

Seçkin Üye
Ödüller
7
aeldra nasil aktif etcem
aeldra indirip kontrol ettikten sonra aeldraya özel kodladım 3 5 dakikada ama black screen ve ui lerinin adreslerini memoryden direk siliyor screen shot vs. uygulamaları açınca özellikle elinde oltayı aldığında space bastığında bi çok caydırıcı önlemler alınmış yapılmasın diye şöyle bi baktım adamlar ztn space bas çemberin ortasına tıkla ben sana mis attırmadan tutturuyorum kolaylığı vermiş o sebeple böyle bi pvp için değmez vaktime yazık peki nasıl tıklattırıp kod yazdım derseniz adamlar resim ve resim alma programlarının bi çoğunu karartarak engelliyor ama aklıma gif alıp kodlamak geldi o şekildede black screen devam ettiğinden bulamayacak farklı yere kayacaktır. Son olarak peki bu aeldraya balık botu yapamaz mıyım yaparım. Bi yöntem daha var aklımda yazdığım projemin içine basit bi suspend ve resume kodlayıp salisede tıklattırıp devam ettirebilirdim.(Oda olmadı black screen için unpack eder bi şekilde patchini dumplardım) Ama buna vakit harcamama değmez gerçekten adamlar caydırıcı engellemeleri yapsada vakit isteyen uğraştan sonra yapılabilir balık sistemlerini böyle korurken aynı zamanda oyunculara sadece space bas ve balık hızlı geçerken dairenin ortasına tıklasanda click saydırtmış bu kadar basitlenmişken ne bileyim yani.
(Boş vaktim olursa belli olmaz bana uğraşıp yaparak paylaşadabilirim söz vermiyorum!)
Kısacası bu konumdaki Aeldrada çalışmayacaktır.

Üye
Hocam selam sürekli sol üst köşede mouse takılıyor devam etmiyor tutmaya bu neden kaynaklı?

Üye
emeğine sağlık hala metin2 tr oynayan kaldı mı aramızda

Onaylı Üye
Bayyaa iyi hocam sanırım pyhton ile kodlamışsın teşekkür ederim

Onaylı Üye
Ödüller
4
eline sağlık usta 10 mumara olmuş herkese tavsiye ediyorum

SxNy
Süper Üye
Ödüller
7
eline sağlık brocum

HAYATA BAKIŞ AÇISI FARKLI OLANLARDAN BİRİ
Süper Üye
Ödüller
9
eline sağlık dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  AdBlock Detected
Elbette, reklam engelleme yazılımı, reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin bazı yararlı ve önemli özelliklerini de engeller. Mümkün olan en iyi site deneyimi için lütfen bir dakikanızı ayırarak AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.